Αιτωλοακαρνανία: Πολύωρη καταδίωξη για μεταφορείς 33 κιλών χασίς

Αιτωλοακαρνανία: Πολύωρη καταδίωξη για μεταφορείς 33 κιλών χασίς

Με τα περιπολικά να το ακολουθούν, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, πέρασε στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων από τον κόμβο Αμβρακίας, μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Αμφιλοχία, έκανε αναστροφή και έφτασε ως την περιοχή της Στάνου όπου ακινητοποιήθηκε

peripoliko
Ακόμη και… σκηνοθέτες κινηματογραφικών ταινιών θα ζήλευσαν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν από το πρωί ως το απόγευμα της Δευτέρας, κατά την διάρκεια εποχούμενης και πεζής καταδίωξης ενός Mercedes φορτωμένου με χασίς και με δυο επιβάτες στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. του έκαναν αρχικά σήμα να σταματήσει για έλεγχο στα διόδια Μενιδίου της Ιόνιας Οδού. Όμως, ο οδηγός πάτησε τέρμα το γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη. Με τα περιπολικά να το ακολουθούν, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, πέρασε στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων από τον κόμβο Αμβρακίας, μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Αμφιλοχία, έκανε αναστροφή και έφτασε ως την περιοχή της Στάνου όπου ακινητοποιήθηκε.

Δείτε το βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη

Καταδίωξη στην Αμφιλοχία


Οι δυο επιβάτες εγκατέλειψαν μέσα στο χωριό το σκούρο Mercedes που είχε στο εσωτερικό του δύο σάκους με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 33 κιλών και τράπηκαν σε φυγή. Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε πεζή και οι κατάφεραν να συλλάβουν άμεσα έναν Έλληνα. Οι έρευνες για τον Αλβανό συνεργό του συνεχίστηκαν ως το απόγευμα, οπότε εντοπίστηκε κρυμμένος και συνελήφθη.

Και οι δυο προσήχθησαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας όπου ανακρίνονται και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και απείθεια, με την οποία θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Εκτός από το φορτίο με το χασίς, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης