Το «Brokeback Mountain» της Ρόδου: Ο άντρας μου το ’σκασε με τον Βαγγέλη στο Λονδίνο

Το «Brokeback Mountain» της Ρόδου: Ο άντρας μου το ’σκασε με τον Βαγγέλη στο Λονδίνο

Ο σύζυγος 30χρονης Ροδίτισσας, η οποία αποκάλυψε ότι την απατούσε με τον καλύτερό του φίλο, εγκατέλειψε οριστικά την οικογενειακή στέγη για να συνεχίσει τη ζωή του μαζί με τον φίλο του στη βρετανική πρωτεύουσα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
tseqqqw
To «Mυστικό του Brokeback Mountain» είναι βραβευμένη με Οσκαρ ταινία του 2005 που αφηγείται την περίπλοκη ερωτική σχέση μεταξύ δύο αντρών στην Αμερική από το 1963 έως το 1983. Σύμφωνα με το σενάριο, το 1963 δύο καουμπόηδες, ο Ενις και ο Τζακ, που φυλάνε πρόβατα στο βουνό Μπρόκμπακ του Ουαϊόμινγκ, έρχονται σε ερωτική επαφή μεταξύ τους. Παρότι στη συνέχεια δημιουργούν οικογένειες, η ανάμνηση αυτού του γεγονότος θα σημαδέψει ανεξίτηλα τα επόμενα 20 χρόνια της ζωής τους, μέσα στα οποία θα προσπαθούν μάταια να εξορκίσουν τον απαγορευμένο τους έρωτα. Οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα στην κλειστή κοινωνία της Ρόδου λένε ότι το σενάριο της οσκαρικής ταινίας δεν απέχει και πολύ από τα όσα συνέβαιναν εδώ και καιρό ανάμεσα στην 30χρονη Ροδίτισσα και τον 38χρονο σύζυγό της, επίσης Ροδίτη, επιχειρηματία.


roditis_epixeirhmatiaw
Ο Ροδίτης επιχειρηματίας


Η γνωριμία του με έναν Κύπριο φωτογράφο ονόματι Βαγγέλη φαίνεται ότι αποδείχθηκε αρκετά ισχυρή ώστε να τον ωθήσει στην απόφαση να εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη και να μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου μέσα στο χάος της μεγαλούπολης και της πανσπερμίας των εκατομμυρίων κατοίκων της θα μπορούν ανενόχλητοι να ζήσουν τη ζωή τους. Προτού συμβεί αυτό, δε, φρόντισε να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητές του: να πουλήσει το ποσοστό στις επιχειρήσεις που διατηρούσε στη Ρόδο και να ανοίξει κατάστημα εστίασης στη μητροπολιτικό Λονδίνο, ενθουσιασμένος από την ιδέα ότι του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.
Μάλιστα, όπως λέγεται, έκρινε φρόνιμο να συμβιβαστεί με τη σύζυγό του σε ό,τι έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες του διαζυγίου, και δη το κομμάτι της διατροφής, δεδομένου ότι μαζί έχουν δύο μικρά παιδιά τα οποία θα συνεχίσουν να ζουν στη Ρόδο μαζί με τη μητέρα τους, ενώ εκείνος θα τους επισκέπτεται, όπως είπε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.


Ωστόσο, η σχέση του επιχειρηματία με την 30χρονη σύζυγό του, όπως η ίδια περιγράφει στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της Ακη Δημητριάδη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, κάθε άλλο παρά ήταν ανέφελη καιρό πριν από τη γνωριμία του με τον Κύπριο φωτογράφο, η οποία έμελλε να είναι καθοριστική για την εξέλιξη του γάμου τους.

Τι υποστηρίζει η σύζυγος

Κλείσιμο
Η σύζυγος του 38χρονου Ροδίτη υποστηρίζει στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων ότι το 2011 είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της πριν μείνει έγκυος στο πρώτο τους παιδί, καθώς εκείνος της επιτέθηκε χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο. Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων, ο λόγος που της επιτέθηκε είχε να κάνει με το γεγονός ότι του είχε αναφέρει πως δεν θέλει να κάνουν παιδί. «Μετά από αυτό το περιστατικό έκλαιγε και μου ζητούσε συγγνώμη», αναφέρει χαρακτηριστικά η σύζυγος του επιχειρηματία.

Στη συνέχεια το ζευγάρι συνέχισε να ζει φυσιολογικά χωρίς εξάρσεις από την πλευρά του επιχειρηματία, ο οποίος τα επόμενα έξι χρόνια εμφάνισε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, αντιμετωπίζοντας τη σύζυγό του με στοργή και αγάπη, όπως λέει η ίδια στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων.


roditis_epixeirhmatiaw2
Η σύζυγος του επιχειρηματία


Η μοιραία γνωριμία

Το 2017, όμως, όλα άλλαξαν. Είναι η χρονιά που ο 38χρονος επιχειρηματίας γνωρίζει έναν φωτογράφο από την Κύπρο ονόματι Βαγγέλη. Ηταν μια σχέση που έμελλε να τον μεταμορφώσει ολοκληρωτικά ως προς τη σύζυγό του, για την οποία άρχισε να αδιαφορεί αμελώντας τα συζυγικά του καθήκοντα. Παύει να βλέπει ερωτικά τη σύντροφό του, ενώ οι επαφές του με τον Βαγγέλη, όπως περιγράφει η ίδια, γίνονται ολοένα πιο συχνές. Κάνουν πολύ στενή παρέα και πραγματοποιούν κοινές εξόδους για καφέ, ποτό ή σινεμά, ενώ παράλληλα επικαλείται δήθεν ορμονικά προβλήματα προκειμένου να μη συνευρίσκεται μαζί της.

Την επόμενη χρονιά δε το πρόβλημα ήταν εντονότερο, δεδομένου ότι η σχέση του 38χρονου επιχειρηματία με τον Κύπριο φωτογράφο έγινε ακόμα πιο στενή. Μάλιστα τον Μάρτιο 2018, όταν το ζευγάρι μαζί με τα δύο παιδιά του βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη για οικογενειακές διακοπές, ξαφνικά η σύζυγος χωρίς να έχει ειδοποιηθεί είδε μπροστά της για ακόμη μια φορά τον φίλο του άντρα της.

«Τότε παρουσιάστηκε ξαφνικά και χωρίς να είναι κανονισμένο ο Βαγγέλης, ο οποίος μάλιστα έμεινε μαζί μας στο σπίτι που είχαμε νοικιάσει», αναφέρει η 30χρονη Ροδίτισσα στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων, για να προσθέσει: «Τελικώς και ενώ πήγαμε να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά, καταλήξαμε να μένω εγώ μόνη μου με τα παιδιά και ο σύζυγός μου να βγαίνει με τον Βαγγέλη».

Εναν μήνα μετά, συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου, το Πάσχα, ο 38χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση του με τη σύζυγό του, δηλώνοντάς της ότι πλέον δεν είναι ερωτευμένος μαζί της. Ωστόσο, έπειτα από λίγο καιρό πήρε πίσω την απόφασή του καθώς τα ξαναβρήκε με τη σύζυγό του. Οχι όμως για πολύ, καθώς το περσινό καλοκαίρι θα αποδειχθεί καθοριστικό για το μέλλον του γάμου τους. Ενώ όλα έδειχναν ότι τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, εκείνος συνέχισε να συναναστρέφεται σχεδόν σε καθημερινή βάση τον Βαγγέλη, ωσότου η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και έτσι το οριστικό τέλος θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων. Μάλιστα ο 38χρονος επιχειρηματίας και ο Κύπριος φωτογράφος φίλος του προτού πάρουν την απόφαση να μετακομίσουν στο Λονδίνο ταξίδεψαν για ένα διάστημα στην Κύπρο προκειμένου ο δεύτερος να κλείσει τις δικές του εκκρεμότητες, ώστε απαλλαγμένοι και οι δύο απ’ όσα τους περιόριζαν στις πατρίδες τους να είναι ελεύθεροι να κάνουν μια νέα αρχή στην κοινή τους ζωή.


roditis_epixeirhmatiaw3
roditis_epixeirhmatiaw4
Ο φωτογράφος και πέτρα του σκανδάλου Βαγγέλης μένει πια στο Λονδίνο με τον αγαπημένο του
aposp
Απόσπασμα από την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων

Εξώδικη δήλωση του κ.Αλέξανδρου Χαρόβα 

Αναφορικά προς το ανωτέρω δημοσίευμα κοινοποιήθηκε στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ εξώδικη δήλωση - πρόσκληση- διαμαρτυρία του Αλέξανδρου Χαρόβα, που απηχεί τις απόψεις του, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια κατωτέρω:



ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Αλέξανδρου Χαρόβα του Μιλτιάδη και της Στυλιανής κατοίκου Ρόδου, οδός Αυστραλία αριθμός 88 με Α.Φ.Μ.: 070598951 Δ.Ο.Υ. Ρόδου.

ΚΑΤΑ

Την ανώνυμη εταιρία+ με την επωνυμία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, οδός

Αγράφων 5 και Πάτμου, όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

************************

Είμαι επιχειρηματίας και δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης. Διατηρώ καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μεγάλης δημοφιλίας στη νήσο Ρόδο όπως το εστιατόριο με το διακριτικό τίτλο «ΣΤΑΥΛΟΣ» και το καφέ - μπαρ με το διακριτικό τίτλο «VIAMARE» στο κέντρο της πόλης, καθώς και το ομώνυμο καφέ - μπαρ με το διακριτικό τίτλο «VIAMARE» οτην νέα Μαρίνα του δήμου Ρόδου. Η λειτουργία των παραπάνω καταστημάτων κρίνεται απολύτως επιτυχημένη και οι πληρότητες που μέχρι σήμερα απολαμβάνουν, αγγίζουν το 100% σε ημερήσια βάση τόσο κατά την τουριστική περίοδο όσο και κατά την χειμερινή περίοδο. Καθοριστική συμβολή στην επιτυχή λειτουργία των παραπάνω καταστημάτων ιδιοκτησίας μου έχει η προσωπική μου δημοφιλία, αφού απολαμβάνω της εκτίμησης και αγάπης των συμπολιτών μου οι οποίοι με τιμούν με την παρουσία τους στα καταστήματα ιδιοκτησίας μου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις, ειδικά σε ένα μικρό τόπο όπως η Ρόδος αποτελούν βασικό παράγοντα άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το ήθος και η ακεραιότητα του καθενός είναι γνωστά σε όλους και συνεκτιμώνται από το πελατειακό κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Εσείς εκδίδετε εφημερίδα εβδομαδιαίας πανελλαδικής κυκλοφορίας με το διακριτικό τίτλο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και διατηρείτε διαδικτυακή έκδοση (site) με την ονομασία «protothema.gr». Η εφημερίδα σας φαίνεται πρώτη σε αριθμό πωλούμενων φύλλων σε σχέση με τις λοιπές εβδομαδιαίες (κυριακάτικες) εφημερίδες.

Στο φύλλο της Κυριακής 17-2-2019 δημοσιεύτηκε άρθρο στο οποίο εκτίθεται η ιστορία ενός προσώπου, γνωστού επιχειρηματία στη Ρόδο, ασχολούμενου με το χώρο της εστίασης, ο οποίος σύμφωνα με το άρθρο εγκατέλειψε τη σύζυγο του και έφυγε με τον (άνδρα) εραστή και σύντροφο του στη Μεγάλη Βρετανία. Το άρθρο, ιδιαίτερα εκτενές, ανέφερε πικάντικα περιστατικά για το συγκεκριμένο επιχειρηματία όπως το ότι όταν βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγο του τον επισκέφτηκε ο εραστής του απροειδοποίητα κλπ. Επισημαίνω ότι τα άρθρα της συγκεκριμένης εφημερίδας δημοσιεύονται και στο διαδικτυακό τόπο protothema.gr καθιστώντας το περιεχόμενο τους προσβάσιμο σε ένα ευρύτατο αναγνωστικό κοινό.

Δεν είχα αγοράσει το συγκεκριμένο φύλλο εφημερίδας οπότε δεν διάβασα το άρθρο αλλά όπως όλοι στη Ρόδο άκουσα την ιστορία και όπως όλοι αναρωτήθηκα ποιος άραγε να είναι ο επιχειρηματίας τον οποίο ανέφερε το συγκεκριμένο άρθρο.

Την επομένη του δημοσιεύματος έλαβα σωρεία τηλεφωνικών κλήσεων από φίλους, γνωστούς και πελάτες των καταστημάτων μου, στις οποίες μου έλεγαν ότι κάποιες φωτογραφίες οι οποίες είναι αναρτημένες στο προφίλ μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Instagram» κοσμούν το δημοσίευμα, ουσιαστικά φωτογραφίζοντας εμένα ως τον πρωταγωνιστή του παραπάνω δημοσιεύματος. Αγόρασα φύλλο της εφημερίδας την επόμενη ημέρα και με τεράστια έκπληξή μου είδα ότι το περιεχόμενο με φωτογράφιζε, αφού

2/6

μιλούσε για επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης και παρέθετε φωτογραφίες από τον προσωπικό μου λογαριασμό στον ιστότοπο «INSTAGRAM».

Ειδικότερα το δημοσίευμα μιλά για «30χρονη ροδίτισσα» (η ηλικία της συζύγου μου), για ένα «38χρονο ροδίτη» (η ηλικία μου), «επιχειρηματία» (το επάγγελμά μου). Αναφέρεται δε το δημοσίευμα σε περιστατικά κακοποίησης με πρωταγωνιστή εμένα, σε αιτήσεις διαζυγίου κλπ.

Επισημαίνω ότι έχω δύο παιδιά, τον Μιλτιάδη ηλικίας 14 ετών και τον Χρίστο ηλικίας 12 ετών. Στα παιδιά μου έχω δείξει πώς να περιηγούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας τους κινδύνους και τις παγίδες που μπορεί να περιλαμβάνουν αυτά. Τα παιδιά μου έχουν μπει επανειλημμένως, παρουσία μου, στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης που διατηρώ και έχουν δει τις επίμαχες φωτογραφίες. Τις τελευταίες ημέρες δε, δέχονται μία ανήθικη και επίμονη επίθεση - σχολικό εκφοβισμό (bullying) στο σχολείο τους από μεγαλύτερα παιδιά που τους λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα τους.

Η σύζυγος μου είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση γιατί δέχεται τα ειρωνικά σχόλια και το σαρκασμό των φίλων μας και των συγγενών μας, ενώ τα τηλέφωνα και οι επίμονες ερωτήσεις των οικείων μας ως προς το τι συνέβη μας έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα.

Εγώ δε, διαπιστώνω μία αλλαγή στη συμπεριφορά φίλων και πελατών μου προς το πρόσωπο μου. Διακρίνω τη δυσφορία στα πρόσωπά τους όταν με αντικρίζουν και την απροθυμία τους να με συναναστραφούν ή να μιλήσουν έστω μαζί μου. Όταν επισκέπτομαι τα μαγαζιά μου βλέπω ακόμη και τους εργαζόμενους - υπαλλήλους μου, να με κοιτούν με απορία και επιφύλαξη, ενώ πολλές φορές αντιλαμβάνομαι ότι με σχολιάζουν ψιθυρίζοντας.

Σε όσους γνωρίζω έχω αναφέρει σε όλους τους τόνους, ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΒΑΝΑΥΣΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΟΩΤΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, έχει δε δημιουργήσει σ' εμένα, τεράστιο πρόβλημα με την οικογένεια, τους φίλους, τους γνωστούς και το εργασιακό μου περιβάλλον.

Το επίμαχο δημοσίευμα μού προκάλεσε τεράστια προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα.

Σε προσωπικό επίπεδο, η κατάσταση στο σπίτι μου είναι ανυπόφορη με διαρκείς καβγάδες και έριδες, τα παιδιά μου δέχονται παρενοχλήσεις και χλευασμό στο σχολείο και τελευταία αρνούνται να πάνε σχολείο γιατί δεν θέλουν να υποστούν άλλο εξευτελισμό, η σύζυγος μου και εγώ αναγκαζόμαστε να εξηγούμε στους οικείους, φίλους και συγγενείς ότι δεν αφορά εμένα το επίμαχο δημοσίευμα, στη δουλειά μου αντιμετωπίζω τα σχόλια ακόμη και των υπαλλήλων μου και τη μειωτική συμπεριφορά και περιφρόνηση των επαγγελματιών του κοινωνικού μου περίγυρου.

Όμως το δημοσίευμα μού δημιούργησε και τεράστιο επαγγελματικό πρόβλημα. Η είδηση ότι δήθεν τα εγκατέλειψα όλα και έφυγα κρυφά και για πάντα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μού δημιούργησε σοβαρό ζήτημα με τους προμηθευτές μου. Είναι γνωστό ότι στο χώρο του εμπορίου και κατεξοχήν στο χώρο της εστίασης οι συναλλαγές γίνονται με πίστωση. Ειδικά εγώ που διατηρώ τρία επισιτιστικά καταστήματα με δεκάδες εργαζομένους είμαι αναγκασμένος να αγοράζω πρώτες ύλες (ποτά, φαγητά κλπ.) με πίστωση διότι ο όγκος των εμπορευμάτων που προμηθεύομαι καθιστά απαγορευτική την πληρωμή μετρητοίς. Μέχρι σήμερα υπήρξα απόλυτα συνεπής και

φερέγγυος στις συναλλαγές μου και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τα μαγαζιά μου είναι πάντοτε γεμάτα με κόσμο.

Μετά το δημοσίευμα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ διότι όλοι πιστεύουν ότι προτίθεμαι να φύγω για πάντα από την Ελλάδα και να αφήσω πίσω μου χρέη. Τη συγκεκριμένη πεποίθηση σ' αυτούς που συναλλάσσονται μαζί μου, δεν τη δημιούργησα εγώ αλλά το επίμαχο δημοσίευμα το οποίο με περιγράφει ως ένα άτομο χαμηλής ηθικής, μηδενικής ακεραιότητας και στερούμενο ηθικών φραγμών. Ένα άτομο που δεν αξίζει της εμπιστοσύνης κανενός!!!

Όλα τα παραπάνω με έχουν στενοχωρήσει αφάνταστα. Με έχετε εμπλέξει σε μία ιστορία με την οποία καμία σχέση δεν έχω. Μου αποδώσατε συμπεριφορές και επιλογές που δεν συνάδουν με το πρόσωπο μου. Με διαπομπεύσατε πανελλαδικά, με διασύρατε και μου προκάλεσε ηθική ζημία που είναι αδύνατο να αποκατασταθεί.

Επειδή με το προαναφερθέν δημοσίευμα με έχετε δυσφημίσει και συκοφαντήσει βάναυσα.

Επειδή από το παραπάνω δημοσίευμα έχει προσβληθεί η προσωπικότητά μου σοβαρά με τρόπο παράνομο και εκ δικής σας υπαιτιότητος.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και επιφυλασσόμενος κάθε νομίμου δικαιώματος μου

ΣΑΣ ΚΑΛΩ

Να άρετε την προσβολή στο επόμενο (από τη δημοσίευση της παρούσης) κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας σας πράττοντας τα κάτωθι: α)

να αναφέρετε ότι οι φωτογραφίες στον ιστότοπο είναι- ενδεικτικές και δεν αφορούν το άτομο στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα της 17ης Φεβρουαρίου 2019, β) Να ζητάτε συγγνώμη από τον επιχειρηματία του οποίου οι φωτογραφίες ελήφθησαν από την προσωπική του σελίδα στον ιστότοπο «INSTAGRAM» και εκ παραδρομής σας δημοσιεύθηκαν στο φύλλο της 17ης Φεβρουαρίου 2019.

Να παραλείψετε κάθε επανάληψη της προσβολής στο μέλλον.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον πληρεξούσιο δικηγόρο και αντίκλητο μου με τα κάτωθι στοιχεία : Στυλιανός Δ. Αλεξανδρής, Αμερικής 40, Ρόδος 85100, τηλ.: 2241020125, κινητό : 6944........, email : alexandris.stelios@gmail.com

Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα εξώδικη δήλωση - πρόσκληση - γνωστοποίηση προς εκείνον στον οποίο απευθύνεται, για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενο στην έκθεση επίδοσής του.

Ρόδος 12-3-2019

Για τον εξωδίκως δηλούντα Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΣΤΕΛΙΟΣ Δ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης