Αγρίνιο: Είχε κρύψει την κοκαΐνη σε συσκευασία πάπρικας

Αγρίνιο: Είχε κρύψει την κοκαΐνη σε συσκευασία πάπρικας

Όπλα, κοκαΐνη και 55 κιλά λαθραίου καπνού στα σπίτια 57χρονου διακινητή

agri12
Ο φόβος ότι μπορεί να ερευνούσε το αυτοκίνητό του σκύλος ανιχνευτής, έκανε έναν 57χρονο διακινητή ναρκωτικών και λαθραίου καπνού να κρύψει την κοκαΐνη που μετέφερε μέσα σε... πάπρικα! Δεν υπολόγισε, όμως, ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου που του έκαναν έλεγχο στην Κατούνα δεν είχαν μαζί τους τετράποδο,

Έτσι, η έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του έγινε... χειροκίνητα αλλά λεπτομερώς, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πορτ μπαγκάζ ένα καρούλι καλωδίου, μέσα στο οποίο υπήρχε μια συσκευασία με πάπρικα όπου είχε κρύψει 38,3 γραμμάρια κοκαΐνης! Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με δύο κινητά και 350 ευρώ που είχε πάνω του ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια του στην Κατούνα και σε περιοχή της Αθήνας, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 55 κιλά λαθραίου καπνού! Ακόμη, βρήκαν 100 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, ένα κυνηγετικό όπλο, δύο γεμιστήρες, μια διόπτρα, ένα σπρέι πιπεριού και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Σε βάρος του 57χρονο σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που διέταξε να κρατηθεί ως την δευτέρα που θα απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης