Φθιώτιδα: Αλλοδαπές ξάφρισαν διάφορα είδη από τρία σούπερ μάρκετ

Φθιώτιδα: Αλλοδαπές ξάφρισαν διάφορα είδη από τρία σούπερ μάρκετ

Οι δράστιδες μπήκαν διαδοχικά σε ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Λαμίας και σε άλλα δύο στα Καμένα Βούρλα και έκρυψαν σε μια τσάντα ώμου και ένα σακίδιο πλάτης διάφορα εμπορεύματα, κυρίως καφέδες, οδοντόκρεμες και βαζάκια με μέλι συνολικής αξίας 1.219,32 ευρώ

peripoliko
Πήραν... αμπάριζα τα υποκαταστήματα μιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Φθιώτιδα και ξάφριζαν δεκάδες προϊόντα, μία 30χρονη αλλοδαπή που συνελήφθη στα Καμένα Βούρλα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και άλλες δύο γυναίκες συνεργοί της οι οποίες κατάφεραν να διαφύγουν. 

Οι δράστιδες μπήκαν διαδοχικά σε ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Λαμίας και σε άλλα δύο στα Καμένα Βούρλα και έκρυψαν σε μια τσάντα ώμου και ένα σακίδιο πλάτης διάφορα εμπορεύματα, κυρίως καφέδες, οδοντόκρεμες και βαζάκια με μέλι συνολικής αξίας 1.219,32 ευρώ! Στο τελευταίο κατάστημα έγιναν αντιληπτές και το έβαλαν στα πόδια. Όμως, η 30χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς και στην κατοχή της βρέθηκε μέρος των κλεμμένων εμπορευμάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στα σούπερ μάρκετ.

Αφού της ασκήθηκε δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, δικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο Λαμίας που δεν της αναγνώρισε ελαφρυντικά και την καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση και αναζητούν τις συνεργούς της, τα στοιχεία των οποίων ερευνώνται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης