Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο εδώλιο του κατηγορούμενου

giakoumakis_main02

Η υπόθεση αφορά διένεξη με τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων - Ο Ανδρέας Γιακουμάκης δικάζεται τον επόμενο μήνα, ενώ η δίκη των εννέα κατηγορουμένων για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη αναβλήθηκε για τον Απρίλιο

Κλήση από το Δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, για να καθίσει στο "σκαμνί" μέσα στο Μάρτιο. Η δίκη αφορά σε διένεξη μεταξύ του Ανδρέα Γιακουμάκη και του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, μετά τη δίκη του δεύτερου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά τη δίκη του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, φεύγοντας εκείνος από το Δικαστήριο, πέρασε από το πεζόδρομο μπροστά από το ξενοδοχείο όπου έμενε η οικογένεια του άτυχου Βαγγέλη. Η οικογένεια διέκρινε ένα ειρωνικό χαμόγελο εκ μέρους του πρώην διευθυντή με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διένεξη μεταξύ εκείνου και του πατέρα του άτυχου Βαγγέλη.

Σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα ο πατέρας του Βαγγέλη κατηγορείται για:

-προσβολή της τιμής άλλου με λόγο, από πρόθεση
-πρόκληση σωματικής βλάβης, από πρόθεση, καθώς κατηγορείται πως με τον χτύπησε με τα χέρια στην πλάτη και στον ώμο, προξενώντας ελαφριά σωματική βλάβη. 

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Γιακουμάκης αναμένεται να δικαστεί τον Μάρτιο, ενώ η δίκη των εννέα κρητικών για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη αναβλήθηκε για τον Απρίλιο. 

Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο εδώλιο του κατηγορούμενου


ΠΗΓΗ: cretalive.gr

ΣΧΟΛΙΑ (57)

Άγνωστος στρατιώτης

Οι διαμένοντες εδώ απέχουνε πλέον από τα κοινά, αυτό λέγετε συνέργεια ή λέγεται αξιοπρέπεια. Όταν οι αρχές δεν δέχονται να διεξάγουνε σύλληψη συγκεκριμένων ατόμων, αριθμητικά πολλών πραττόντες συγκεκριμένες πράξεις, μέσα σε αυτούς και ηλικίας 18, 19, 20 ετών, και η κόρη του προέδρου ψητοπωλείων και εστιατορίων του νομού, και θέλουνε να το αποφύγουν τότε ενημερώνουν τους ίδιους τους δράστες για να διαφύγουν από μόνοι τους. Υπολογίστηκε το επερχόμενο και ακολουθεί η σύλληψη επ’ αυτοφώρω, αλλά αυτό δεν δέχτηκαν να γίνει “για προσωπικούς λόγους”, “δεν είναι δική μας αρμοδιότητας αυτά”, “παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις με τους πράττοντες”, “δεν είναι αυτός για εδώ”, για αυτό ενημερώθηκαν οι πράττοντες επισήμως. Όταν είδε ο υπεύθυνος εκπομπή μήκος κύματος 630nm–700nm από το λαμπτήρα της οικίας, τότε κάνανε τον άγνωστο στρατιώτη απόστρατο. Είναι γνωστός ο άγνωστος στρατιώτης στο διαδίκτυο. Δεν είναι μετενσάρκωση, αλλά ζώσα παρουσία. Οι άνθρωποι είτε σε εμπνέουν, είτε σε εξαντλούν - κάνε προσεκτική επιλογή. Η ικανότητα να διαχειριστείς τι συμβαίνει συνδέεται άμεσα με την απόδοσή σου. "Ο πόνος είναι αναπόφευκτος, η ταλαιπωρία είναι προαιρετική", περιγράφει το αυτοθύμα που επιλέγει να υποφέρει κάθε φορά και λέγετε, Έ(λληνας)αυτός: σε ό,τι τους αφορά δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουν σχέση με οποιονδήποτε άλλο και οτιδήποτε άλλο θέμα.

Μαλλιάς Κατερίνη

Ο Μαλλιάς είναι ο επί χρήμασι καταχωρήσεων ΜΜΕ από προσκείμενους και παρακείμενους για εκδουλεύσεις υπ όψιν Λιανα. Ο Μαλλιάς είναι επίθετο φυσικού προσώπου πολύ γνωστό στη Κατερίνη, Αθήνα και σε υπουργεία, και όχι ιδιότητα κεφαλής κόμμης, δεν παραπέμπει σε άλλα φυσικά πρόσωπα και φωτογραφίες. Ο Μαλλιάς επί σειρά ετών στη Κατερίνη σε σχολεία δευτεροβάθμιας και μετεδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διεξήγαγε αντιποίηση λειτουργήματος με πάρα πολλούς μάρτυρες και με σύγχρονα καταγραφικά ηλεκτρονικά μέσα σε λειτουργία, φορώντας διακριτικό σήμα λέσχης Βορείου Ελλάδος που αναπαρήγαγε από μόνος του και ράφτηκε στο σακάκι του δηλώνοντας ότι είναι μέλος της ενώ δεν είναι μέλος και δεν το ξέρουνε. Δεν μπορείς να φοράς σε στρατιωτική σχολή σε ώρες διδασκαλίας και υπηρεσίας στολή στρατηγού και να λες ότι είσαι στρατηγός ενώ είσαι στρατιώτης και καραβανάς. Κακούργημα είναι αυτό και ιεροσυλία. Επίσης η λέξη «παπα τσάρλι» προέρχεται εκ της λέξης τσαρλατάνος. Η αποποίηση ετυμολογίας επιθέτων και λέξεων έγινε με κάθε σεβασμό και ιερότητα σε ανθρώπους της Κρήτης που έχουνε πένθος, και για κάθε κακόβουλο που θα εκμεταλλευτεί το οτιδήποτε υπάρχει σε φωτογραφίες.

Κούρεμα στους Μαλλιάδες

Αποδεδειγμένα διαπράξαντες και με συμβάσεις εκπαιδευτή μεταεδευτεροβάθμιας κάθε φορά επιλεγέντες, κυκλοφορούν με άλλο αυτοκίνητο ερυθρού χρώματος που έχουνε αλλάξει σε απομονωμένες περιοχές, ανοίγουνε το παράθυρο, βρίζουν, και διαφεύγουν με ταχύτητα για να κρυφτούνε. Πρόκειται για τους ίδιους που με πληρωμένες καταχωρίσεις σε τοπικές εφημερίδες συγκεκριμένοι χρηματοδότες τους επαίνεσαν με αφιέρωμα και φωτογραφία μαθητών. Οι ίδιοι κατέθεσαν ψέματα σε έλεγχο που έγινε, οι ίδιοι διέπραξαν σωρεία αδικημάτων με ανοιχτό το ασύρματο διαδίκτυο και τις εφαρμογές VoIP smartphones. Η θρασύτητα και η ξεφτίλα των αρμόδιων τους καλύπτει. Μόνο που οι αυτόπτες μάρτυρες πάνω από 50 στο αριθμό, ήτανε παρόντες στο μεγάλο αριθμό των πράξεων τους και απαγορεύεται να πουλάνε νταηλίκι γιατί υπάρχουνε εκτός από φωτογραφίες και βίντεος που θα τους οδηγήσουνε σε πολυετή κάθειρξη, είναι δήλωση αυτή. Έχουνε ξεγελαστεί –λόγο του νου που έχουνε σε μείον- ήδη δυο φορές, και θα υπάρξει και τρίτη και όσες αποφασιστεί εάν νομίζει ότι ο καθένας μπορεί να κάνει το νταή και το παλικαρά και να βάζει σε κίνδυνο ζωές παιδιών 18, 19 ετών και ζωές ηλικιωμένων τρίτης και τέταρτης ηλικίας που βλέπανε τα αίσχη κάποιων που υπογράφουνε «καθηγητές» αλλά είναι απόφοιτοι μεταεδευτεροβάθμιας με ονειρώξεις ότι είναι και μέλη συλλόγων ενώ δεν είναι. Η ανάρτηση διακριτικού σήματος πανελλήνιου συλλόγου επιτηδευματιών που φοριέται σε σακάκι στολής σε ώρες διδασκαλίας είναι βαρύτατο αδίκημα, Κατερίνη 18-2-2019.

Μια είναι η λύση

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ.

Νικος

Εισαι Ήρωας, εγώ θα τον είχα περιποιηθεί καλα για καλα

Ντροπή του

Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία μονο πόνο νιώθει ένας νορμάλ άνθρωπος.Ας ευχηθούμε η Δικαιοσύνη να καταδικάσει αυτόν που πραγματικά φταίει και όχι τον τραγικό πατέρα..Θεέ μου,τι ζούμε..

κράτος δικαίου

βάλτε τον μέσα. ... όλη την οικογένεια. Ζούμε σε κράτος δικαίου όχι σε μπανανία

Μαρια

Η οικογενεια του Βαγγελη ακομα μια φορα δοκιμαζεται.Δοκιμαζεται,γιατι ορισμενοι μεγαλωνουν νταηδες και τους μαθαινουν οτι πρεπει να πουλησουν τσαμπουκα σε καποιον πιο αδυναμο απο εκεινους.Δοκιμαζονται,γιατι κανεις δε σταματησε τους νταηδες.Κανεις δεν τους απεβαλε,κανεις δεν τους "τραβηξε το αυτι" οταν εκαναν ολα αυτα τα καψονια στο παλικαρι.Ο Βαγγελης δεν αυτοκτονησε,τον αυτοκτονησαν,τον σκοτωσαν.Τον σκοτωσε μια κοινωνια ολοκληρη που εχει μαθει οτι οι αντρες Κρητικοι δεν επιτρεπεται να ειναι ευαισθητοι,πρεπει να ειναι σκληροι.Τον σκοτωσε μια κοινωνια που εχει μαθει να σιωπα,οταν ερχεται αντιμετωπη με περιπτωσεις "bullying".Μια κοινωνια στην οποια ειναι πολυ της μοδας ο ορος bullying,αλλα ακομα το φαινομενο αυτο υφισταται.Οι γονεις του Βαγγελη πρεπει να ειναι-και ειμαι σιγουρη πως θα ειναι-περηφανοι για το παιδι τους.Τους ευχομαι δυναμη.Πονεσαμε σαν να ηταν δικο μας παιδι το παιδι τους.

Σκατόκοσμος

Σ'αυτό τον κόσμο η καλωσύνη είναι σοβαρό ελάττωμα. Το μπούλινγκ το υφίστανται οι καλοί ανθρώποι. Αν είναι και άβουλοι, κινδυνεύουν σοβαρά. Γενικά πρέπει να ισχύει η αρχή καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται. Έτσι μονάχα επιβιώνεις.

Giwrgos

Bulling kanane kai sto Ellinaki sto Texas pou skotwse 7 summathites tou. Ftanoume sto simeio na poume pws mallon kalla ekane (?) Anti na plirwsei o athwos plirwsan oi pseftomages.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kavala_main1

Η 67χρονη πυροβολήθηκε με σκάγια από κυνηγετική καραμπίνα και ο 42χρονος με δράμια για αγριογούρουνα λέει στο protothema.gr ο ιατροδικαστής Νίκος Κηφνίδης - Τη Δευτέρα απολογείται ο δράστης που δίνει διαφορετική εκδοχή για την αφορμή του διπλού φονικού

22