Καστοριά: Συνελήφθη με 60 κιλά κάνναβης

Καστοριά: Συνελήφθη με 60 κιλά κάνναβης

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

kastor
Άνοιξαν πάλι οι δίοδοι της διακίνησης ναρκωτικών από την Αλβανία στη Δυτική Μακεδονία. Μπορεί η κακοκαιρία να περιόρισε το έργο των εμπόρων χασίς, καθώς τα περάσματα των ελληνοαλβανικών συνόρων ήταν αποκλεισμένα, όμως με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών άρχισαν πάλι οι μεταφορές μεγάλων ποσοτήτων, καθώς τα χιόνια λιώνουν.

Συνοριοφύλακες της Μεσοποταμίας και αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Καστοριάς συνέλαβαν σήμερα το πρωί στην περιοχή του Άργους Ορεστικού Καστοριάς έναν 24χρονο Αλβανό ο οποίος στον αποθηκευτικό χώρο του αυτοκινήτου του είχε δύο μεγάλους ταξιδιωτικούς σάκους με 36 δέματα που περιείχαν συνολικά 60 κιλά και 940 γραμμάρια χασίς. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητο, το κινητό του τηλέφωνο και αναζητούν τόσο τους παραλήπτες όσο και τους αποστολείς του χασίς.

Μόλις πριν δύο ημέρες οι αστυνομικοί στη Δυτική Μακεδονία κατέσχεσαν ποσότητα 48 κιλών χασίς, με αντίστοιχες συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών, υπόθεση που ήταν η πρώτη κατάσχεσης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών για το 2019. Ενδεικτικό είναι πως τον Ιανουάριο στη Δυτική Μακεδονία κατασχέθηκαν μόνον 730 γραμμάρια χασίς, καθώς όλο τον μήνα οι δίοδοι από τα σύνορα ήταν αποκλεισμένοι από το χιόνι. Αστυνομικοί έλεγαν ότι είναι η πρώτη φορά που οι κατασχέσεις σε επίπεδο μήνα ήταν τόσο περιορισμένες.

kastoriak
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης