Τραγωδία στον Έβρο: Αδελφάκια τα τρία παιδιά που αγνοούνται

Τραγωδία στον Έβρο: Αδελφάκια τα τρία παιδιά που αγνοούνται

Μεταξύ των οκτώ διασωθέντων είναι ο πατέρας των τριών κοριτσιών που αναζητούνται στο ποτάμι και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια τους - Βρέθηκαν στο ποτάμι όταν έσκασε η φουσκωτή βάρκα με την οποία επιχειρούσαν να περάσουν στην Ελλάδα

evros12
Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε Ιρακινό πρόσφυγα που είναι μεταξύ των διασωθέντων τους οποίους βρήκαν οι Έλληνες αστυνομικοί σήμερα το μεσημέρι σε νησίδα του Έβρου. Μεταξύ των τεσσάρων αγνοουμένων, που εξακολουθούν να αναζητούνται, είναι οι τρεις μικρές του κόρες, ενώ δίπλα του βρίσκονται τα άλλα δύο του παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που είναι έφηβοι.

Ο συναγερμός στην αστυνομία σήμανε το πρωί, όταν ειδοποιήθηκαν από το κέντρο επαφής που υπάρχει μεταξύ των αστυνομιών Ελλάδας και Τουρκίας ότι πρόσφυγες που ήταν σε βάρκα ειδοποίησαν πως βρέθηκαν στα νερά του ποταμού. Αμέσως κινητοποιήθηκαν συνοριοφύλακες στον Έβρο με σκάφη και γρήγορα εντοπίστηκαν οκτώ πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων τρεις ανήλικοι, σε νησίδα. Περιέγραψαν πως η βάρκα στην οποία επέβαιναν έπεσε πάνω σε κλαδί και τρύπησε και ότι αυτοί βρέθηκαν στο νερό, όμως αμέσως κρατήθηκαν και έφτασαν στη νησίδα.

Την ίδια τύχη όμως δεν είχαν τα τρία ανήλικα κορίτσια και ένας ακόμη άντρας, που αγνοούνται καθώς δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νησίδα. Ο πατέρας των τριών παιδιών ενημέρωσε αμέσως του αστυνομικούς ότι τα κοριτσάκια έπεσαν στο ποτάμι και μάλιστα επιβιβάστηκε σε φουσκωτό της ΕΛ.ΑΣ. και υπέδειξε το σημείο. Ο πατέρας των παιδιών ήταν μόνος με τα πέντε παιδιά του, καθώς η γυναίκα του δεν ζει, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τις ελληνικές αρχές.

Οι έρευνες μέχρι να πέσει το σκοτάδι δεν είχαν αποδώσει για τους αγνοούμενους. Νωρίτερα βρέθηκε η τρυπημένη βάρκα μαζί με τις αποσκευές των προσφύγων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης