Ανήλικος σε σπείρα που έκλεψε 10 κινητά από μαγαζί στην Αλεξανδρούπολη

Ανήλικος σε σπείρα που έκλεψε 10 κινητά από μαγαζί στην Αλεξανδρούπολη

Η διάρρηξη, που είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με λεία δέκα κινητά τηλέφωνα μεγάλης αξίας, εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας

asty12
Εμπόριο κινητών τηλεφώνων σκόπευαν να κάνουν τρεις νεαροί φίλοι, ένας εκ των οποίων ανήλικων, με τη διαφορά ότι οι συσκευές που θα έβγαζαν στο «σφυρί» ήταν… κλεμμένες από ένα κατάστημα που διέρρηξαν στην Αλεξανδρούπολη!

Η διάρρηξη, που είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας με λεία δέκα κινητά τηλέφωνα μεγάλης αξίας, εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις Έλληνες ηλικίας 21, 20 και 15 χρόνων. Στο πλαίσιο των ερευνών, που έγιναν με τη βοήθεια ανδρών της Ασφάλειας Κομοτηνής όπου κατοικούν οι τρεις νεαροί, βρέθηκαν έξι από τα κλεμμένα κινητά τα οποία αποδόθηκαν στο μαγαζί.

Για τα υπόλοιπα τέσσερα κινητά, ερευνάται αν και σε ποιους τα πούλησαν οι δράστες, που αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι γονείς του ανήλικου που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης