LIVE

Κορωνοϊός

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

synoliki_xrwma01

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα

2. Τα μεγάλα μπεστ - σελερ του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη

Αυτή την Κυριακή, το υπέροχο μυθιστόρημα «Το ροζ που δεν ξέχασα»

Τα μπεστ-σέλερ βιβλία του Γιάννη Ξανθούλη έρχονται στο Πρώτο ΘΕΜΑ: Αυτή την Κυριακή το υπέροχο μυθιστόρημα «Το ροζ που δεν ξέχασα». Ακολουθεί το εκπληκτικό «Το τρένο με τις φράουλες».

Συναισθηματικό και σκληρό ταυτόχρονα, είναι το μυθιστόρημα που αναδεικνύει ιδανικά το τεράστιο ταλέντο του Γιάννη Ξανθούλη. Διηγείται μια ιστορία που είναι πολλές ιστορίες. Σαν μια μεγάλη κούρσα με ταξί που κυκλοφορεί μέσα στην ανθρώπινη ψυχή.
Ο αφηγητής και κεντρικός ήρωας του βιβλίου «Το ροζ που δεν ξέχασα» είναι ένας οδηγός ταξί. Σε ένα πρώτο επίπεδο, περιφέρεται στους δρόμους της Αθήνας. Στην πραγματικότητα όμως ο Γιάννης Ξανθούλης στέλνει αυτό το ταξί από τη μία άκρη στην άλλη μέσα στον εσωτερικό κόσμο του ήρωά του. Έτσι, οι εικόνες της καθημερινότητας μπλέκονται με τις επιθυμίες, τις σκέψεις και, κυρίως, με τα όνειρά του. Ένα μικρό δείγμα από το ύφος του κειμένου. Ο ταξιτζής-παρατηρητής-ψυχολόγος μιλά για μία από τις γυναίκες που διαδραματίζουν κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική του ζωή: «Τρία χρόνια στην πλατεία Βάθης είναι πολλά. Δεν τα αντέχει. Εργάζεται, ζει και κοιμάται για να ονειρεύεται τον Καναδά, τα χιόνια, το Κεμπέκ, το Μόντρεαλ, την παγωμένη απεραντοσύνη, την αφθονία πέρα από τη μιζέρια μιας αθηναϊκής πλατείας με εμιγκρέδες πέμπτης κατηγορίας που καταπίνουν ασταμάτητα μπίρα.
'Κι εκεί δεν ήμουν τίποτα, κι εδώ τίποτα. Θέλω μια τρίτη πατρίδα, για ν' αρχίσω ν' αγαπώ και να νοσταλγώ την πρώτη', έλεγε». Με αμέτρητες εικόνες και διηγήσεις, «Το ροζ που δεν ξέχασα» είναι ένα μαγικό και συνάμα ρεαλιστικό μυθιστόρημα. Ένα πραγματικά σπουδαίο έργο της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας.


Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εξαιρετικό μυθιστόρημα «Το ροζ που δεν ξέχασα» του Γιάννη Ξανθούλη. Την επόμενη εβδομάδα το μπεστ-σέλερ του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα «Το τρένο με τις φράουλες».


3. Το σημειωματάριο του Φεβρουαρίου 2019 με τα μοναδικά σκίτσα του Αρκά

Από αυτή την Κυριακή και κάθε μήνα, τα μηνιαία σημειωματάρια του Αρκά είναι στο ΘΕΜΑ!

Από αυτή την Κυριακή και κάθε μήνα με το ΘΕΜΑ, ένα πολυτελές σκληρόδετο σημειωματάριο-ημερολόγιο με τα σπαρταριστά σκίτσα του αγαπημένου μας Αρκά.
Πρόκειται για μία πολυτελή σκληρόδετη έκδοση -μία για κάθε μήνα- με 120 σελίδες και με ειδικό λάστιχο και σελιδοδείκτη, που σας δίνει τη δυνατότητα να…τα γράφετε όλα.
Κάθε μηνιαίο σημειωματάριο περιλαμβάνει ημερολόγιο με δύο σελίδες για κάθε μέρα ξεχωριστά καθώς και 50 ξεκαρδιστικά σκίτσα με το χιούμορ και τους ήρωες του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού κόμικ, του Αρκά.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το Σημειωματάριο του Φεβρουαρίου!


4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «Η Κουζίνα» στο Θέατρο Αποθήκη, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.


Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τη μεγάλη παράσταση των Αθηναικών Θεάτρων «H KOYZINA» στο Θέατρο Αποθήκη

Και αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ σας πάει θέατρο!

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 28/1 έως και την Παρασκευή 1/2, ως εξής:

• με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4) από τις 09:00 έως τις 21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και

• στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365, τηλ. 211.1000.365 (09:00-21:00), με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσετε το κουπόνι της προσφοράς στο ταμείου του θεάτρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 17/2 συμπεριλαμβανομένων και των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Η ΚΟΥΖΙΝΑ» του Arnold Wesker - Θέατρο Αποθήκη

«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» είναι ένα έργο άγρια ωμό, που διαθέτει αρκετές δόσεις χιούμορ και καταπιάνεται με θέματα που είναι πιο επίκαιρα από ποτέ όπως, η εκμετάλλευση στον εργασιακό χώρο, η καταπίεση, ο κοινωνικός ρατσισμός, οι μετανάστες αλλά και η αγάπη και τα όνειρα που τείνουν να εκλείψουν απ' τη ζωή μας. Η δράση πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσα στην κουζίνα ενός εστιατορίου που λειτουργεί παραβολικά και δεν είναι τίποτα άλλο από μια μικρογραφία της κοινωνίας μας.
Καυγάδες, αγωνία, άγχος, κούραση, νεύρα, όνειρα, κρυφές επιθυμίες και ένας έρωτας που προσπαθεί να ανθίσει μέσα στην ένταση της δουλειάς που έχει μια Κουζίνα.
«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» τελικά, μιλά για όσους προσπαθούν να τα καταφέρουν. Στη ζωή, στη δουλειά, στην αγάπη. Δηλαδή για όλους μας.
«Δουλεύουμε όλη μέρα και δεν μας φτάνουν για να ζήσουμε.
Δουλεύουμε όλη μας τη ζωή εδώ μέσα.
Μια μέρα εσύ θα φύγεις. Κι εγώ θα φύγω.
Η κουζίνα όμως θα είναι πάντα εδώ»
«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» έχει ανέβει σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Συντελεστές:
Μετάφραση-Προσαρμογή-Σκηνοθεσία : Γιώργος Νανούρης
Παίζουν: Μαρία Αθητάκη, Μοσχούλα Ατσιδαύτη, Παναγιώτης Γαβρέλας, Κωνσταντίνος Γιουρνάς Απόστολος Καμιτσάκης, Φίλιους-Μιχαήλ Κανάκης, Χρήστος Καρνάκης, Τάσος Κορκός, Γρηγορία Μεθενίτη, Μάριος Ράμμος, Σταύρος Τσουμάνης
Κοστούμια : Λάζαρος Τζοβάρας
Σκηνικό-Φωτισμοί: Γιώργος Νανούρης
Ρυθμοί, Κινησιολογία και Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης και Θίασος
Φωτογραφίες παράστασης : Νίκος Πανταζάρας
Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα
Διάρκεια : 95΄χωρίς διάλειμα

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Παρασκευή, Σάββατο: 21:00
Κυριακή: 20:00

ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

2. Για την εξαργύρωση των κουπονιών ο αναγνώστης μπορεί να καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365 211 1000365 ή να επισκέπτεται τα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά, 09:00 - 21:00 από τη Δευτέρα 28/1/2019 και έως και την Παρασκευή 1/2/2019.

3. Κάθε κουπόνι ισχύει για την παράσταση «H KOYZINA» στο Θέατρο Αποθήκη, για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου συμπεριλαμβανομένων και των βραδινών Σαββάτου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

5. To Gala,το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων αυτή την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή δωρεάν με το ΘΕΜΑ

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε αποκλειστικά στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Στέφανος Τσιτσιπάς
10 μέρες με τον νέο Θεό του τένις.
Αποστολή στη Μελβούρνη: Το χρονικό ενός μεγάλου θριάμβου και οι άγνωστες πτυχές του «Μέγα Στέφανου».
gala_tsitsipas_2701


Αλέξης Γεωργούλης
«Η καρδιά έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο».
Η διπλή επιστροφή του  γοητευτικού πρωταγωνιστή σε τηλεόραση και θέατρο μετά από χρόνια απουσίας.
gala_gewrgoulis_2701

Paris Haute Couture Fashion Week
Από το show της Σήλιας στη Chanel.
Ήμασταν εκεί με τους σχεδιαστές και τα super models.
gala_paris_2701

Dream Homes
Τα σπίτια των Ελλήνων μεγιστάνων στο Λονδίνο.
Οι υπερπολυτελείς κατοικίες των jet setters με ελληνικό DNA.
gala_dreamhomes_2701


Διαβάστε ακόμα :

Έλληνες στα Όσκαρ
Οι πρόγονοι του Λάνθιμου.
Πολύ πριν ο Έλληνας δημιουργός κατακτήσει 10 υποψηφιότητες, κάποιοι συμπατριώτες μας άνοιγαν τον δρόμο.
gala_oskar_2701

Vangelis - Katrantzou
Show-υπερθέαμα στο Λονδίνο.
Η ελληνική υπερπαραγωγή που θα ανέβει στο περίφημο Sadler's Wells Theatre με θεατές ακόμα και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.
gala_vagkatrantzou_2701

Γκρεγκ Γκόρμαν
Ο μάγος των πορτρέτων.
Φωτογραφίζοντας μεγάλους καλλιτέχνες και celebrities έγινε και ο ίδιος σταρ.
gala_greggorman_2701

Style & Beauty
Tα trends της Άνοιξης σε μόδα και μακιγιάζ.
gala_style_2701

Αυτή την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

Κάθε Κυριακή στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Μην το χάσετε!
gala_in_2701


Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την μεγάλη παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «Η Κουζίνα» στο Θέατρο Αποθήκη, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.

Και αυτή την Κυριακή
το ΘΕΜΑ σας πάει θέατρο!

Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για τη μεγάλη παράσταση των Αθηναικών Θεάτρων «H KOYZINA» στο Θέατρο Αποθήκη

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Αυτή την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 28/1 έως και την Παρασκευή 1/2, ως εξής:

• με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4) από τις 09:00 έως τις 21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και

• στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365, τηλ. 211.1000.365 (09:00-21:00), με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσετε το κουπόνι της προσφοράς στο ταμείου του θεάτρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 17/2 συμπεριλαμβανομένων και των βραδινών Σαββάτου και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Η ΚΟΥΖΙΝΑ» του Arnold Wesker - Θέατρο Αποθήκη

«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» είναι ένα έργο άγρια ωμό, που διαθέτει αρκετές δόσεις χιούμορ και καταπιάνεται με θέματα που είναι πιο επίκαιρα από ποτέ όπως, η εκμετάλλευση στον εργασιακό χώρο, η καταπίεση, ο κοινωνικός ρατσισμός, οι μετανάστες αλλά και η αγάπη και τα όνειρα που τείνουν να εκλείψουν απ' τη ζωή μας. Η δράση πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσα στην κουζίνα ενός εστιατορίου που λειτουργεί παραβολικά και δεν είναι τίποτα άλλο από μια μικρογραφία της κοινωνίας μας.

Καυγάδες, αγωνία, άγχος, κούραση, νεύρα, όνειρα, κρυφές επιθυμίες και ένας έρωτας που προσπαθεί να ανθίσει μέσα στην ένταση της δουλειάς που έχει μια Κουζίνα.
«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» τελικά, μιλά για όσους προσπαθούν να τα καταφέρουν. Στη ζωή, στη δουλειά, στην αγάπη. Δηλαδή για όλους μας.
«Δουλεύουμε όλη μέρα και δεν μας φτάνουν για να ζήσουμε.
Δουλεύουμε όλη μας τη ζωή εδώ μέσα.
Μια μέρα εσύ θα φύγεις. Κι εγώ θα φύγω.
Η κουζίνα όμως θα είναι πάντα εδώ»
«Η ΚΟΥΖΙΝΑ» έχει ανέβει σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Συντελεστές:
Μετάφραση-Προσαρμογή-Σκηνοθεσία : Γιώργος Νανούρης
Παίζουν: Μαρία Αθητάκη, Μοσχούλα Ατσιδαύτη, Παναγιώτης Γαβρέλας, Κωνσταντίνος Γιουρνάς Απόστολος Καμιτσάκης, Φίλιους-Μιχαήλ Κανάκης, Χρήστος Καρνάκης, Τάσος Κορκός, Γρηγορία Μεθενίτη, Μάριος Ράμμος, Σταύρος Τσουμάνης
Κοστούμια : Λάζαρος Τζοβάρας
Σκηνικό-Φωτισμοί: Γιώργος Νανούρης
Ρυθμοί, Κινησιολογία και Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νανούρης και Θίασος
Φωτογραφίες παράστασης : Νίκος Πανταζάρας
Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα
Διάρκεια : 95΄χωρίς διάλειμα

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Παρασκευή, Σάββατο: 21:00
Κυριακή: 20:00

ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Για την εξαργύρωση των κουπονιών ο αναγνώστης μπορεί να καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365 211 1000365 ή να επισκέπτεται τα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά, 09:00 - 21:00 από τη Δευτέρα 28/1/2019 και έως και την Παρασκευή 1/2/2019.
3. Κάθε κουπόνι ισχύει για την παράσταση «H KOYZINA» στο Θέατρο Αποθήκη, για όλες τις παραστάσεις μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου συμπεριλαμβανομένων και των βραδινών Σαββάτου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.

Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης