Καναδάς: Επιβάτες παρέμειναν αποκλεισμένοι για περισσότερες από 13 ώρες σε αεροπλάνο εξαιτίας του χιονιά

Καναδάς: Επιβάτες παρέμειναν αποκλεισμένοι για περισσότερες από 13 ώρες σε αεροπλάνο εξαιτίας του χιονιά

Στην περιοχή, ο υδράργυρος είχε βουτήξει στους -30 βαθμούς Κελσίου και το ψύχος ήταν, όπως όλα δείχνουν, η αιτία να χαλάσει μία πόρτα, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να μην μπορεί να φύγει

planecanada
Οι επιβάτες μιας πτήσης της αεροπορικής εταιρείας United Airlines, που εξετράπη προς το αεροδρόμιο Γκουζ Μπέι στον βορειοανατολικό Καναδά, αποκλείστηκαν στο αεροπλάνο τους για περισσότερες από 13 ώρες εξαιτίας της κακοκαιρίας, όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

Η πτήση 179 της United, που εκτελούσε το δρομολόγιο μεταξύ Νιούαρκ, κοντά στη Νέα Υόρκη, και Χονγκ Κονγκ, χρειάστηκε να κατευθυνθεί χθες το βράδυ προς το Γκουζ Μπέι στην επαρχία της Νέας Γης και Λαμπραντόρ εξαιτίας ενός επείγοντος ιατρικού περιστατικού, έγινε γνωστό από την εταιρεία στο CBC.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ένα τεχνικό πρόβλημα εμπόδισε το αεροσκάφος από το να απογειωθεί και οι επιβάτες υποχρεώθηκαν να παραμείνουν εντός του αεροπλάνου, καθώς δεν υπάρχει τελωνειακός υπάλληλος τη νύχτα σε αυτό το αεροδρόμιο, διευκρίνισε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Οι περίπου 250 επιβάτες παρέμειναν περισσότερες από 13 ώρες στο αεροπλάνο, αναμένοντας την άφιξη ενός άλλου αεροσκάφους, για να ταξιδέψουν, κατήγγειλαν οι ίδιοι στην καναδική τηλεόραση.

Μία εξ αυτών, η Σόνια Ντατ, σε τηλεφωνική επικοινωνία, διαμαρτυρήθηκε διότι η θέρμανση εντός του αεροσκάφους δεν ήταν επαρκής και η διανομή φαγητού και καφέ, έπειτα από αρκετές ώρες αναμονής, δεν στάθηκε ικανή να κατευνάσει την οργή των επιβατών.

Στην περιοχή, ο υδράργυρος είχε βουτήξει στους -30 βαθμούς Κελσίου και το ψύχος ήταν, όπως όλα δείχνουν, η αιτία να χαλάσει μία πόρτα, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να μην μπορεί να φύγει.

Κλείσιμο
Μεγάλο τμήμα του Καναδά, ιδίως το ανατολικό, επλήγη αυτό το Σαββατοκύριακο από πολικές θερμοκρασίες και σφοδρές χιονοπτώσεις, που προκάλεσαν προβλήματα στις οδικές μεταφορές αλλά και ακυρώσεις πτήσεων σε αεροδρόμια της χώρας.

AΠΕ - ΜΠΕ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης