Βρήκαν τον δράστη έξι διαρρήξεων στην Καρδίτσα

Βρήκαν τον δράστη έξι διαρρήξεων στην Καρδίτσα

Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες μετά την εισβολή του από την ανασφάλιστη είσοδο σε ένα σπίτι από το οποίο άρπαξε 325 ευρώ και έναν ασύρματο, ενώ αμέσως μετά παραβίασε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο 

klopi
Οι δυο τελευταίες κλοπές που έκανε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πόλη της Καρδίτσας ένας 32χρονος ήταν το «κύκνειο άσμα» του καθώς, εκτός από αυτές, εξιχνιάστηκαν και άλλες τέσσερις που είχε διαπράξει στο διάστημα από τις 21 ως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες μετά την εισβολή του από την ανασφάλιστη είσοδο σε ένα σπίτι από το οποίο άρπαξε 325 ευρώ και έναν ασύρματο, ενώ αμέσως μετά παραβίασε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και πήρε από μέσα ένα μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα. Στην προανάκριση που συνεχίζεται, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές, αποκαλύφθηκε ότι τον Σεπτέμβριο είχε διαρρήξει τέσσερα εμπορικά καταστήματα και είχε κλέψει συνολικά 295 ευρώ. Ο 32χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές.

*** Δικογραφία για κλοπή σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος μιας 19χρονης Ελληνίδας, για την οποία προέκυψε ότι είχε διαρρήξει ένα σπίτι στην Καβάλα το πρωί της 1ης Νοεμβρίου και είχε αρπάξει από το εσωτερικό χρήματα και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, αλλά ερευνάται αν η νεαρή είχε διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης