Μισή... παραδοχή της διοίκησης του Γενικού Κρατικού Νίκαιας για τη βλάβη στη θέρμανση

nikaia-1

Η διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νίκαιας παραδέχεται τη βλάβη στη θέρμανση αλλά όχι τα... προβλήματα 


Παραδέχεται τη βλάβη στη θέρμανση της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας η διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, αλλά την αποδίδει σε τυχαίο γεγονός (σαν να είχε διατυπωθεί το ενδεχόμενο της δολιοφοθοράς...), στην παλαιότητα του συστήματος και στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Παρόλα αυτά επιμένει πως καμία δυσλειτουργία και κανένα πρόβλημα δεν προκάλεσε η βλάβη στο κλιματιστικό σύστημα, τις τελευταίες τρεις ημέρες, που στη Μονάδα επικρατούσαν πολικές θερμοκρασίες.

Επικαλείται, μάλιστα, τη διαβεβαίωση που έλαβε για την ομαλή λειτουργία της Μονάδας από την διευθύντρια της. «Ήδη η βλάβη έχει αποκατασταθεί, η λειτουργία του τμήματος συνεχίζεται κανονικά και δεν διαταράχθηκε η εύρυθμη λειτουργία του, όπως μας διαβεβαίωσε η Διευθύντρια της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας» είναι η απάντηση της διοίκησης στην καταγγελία που ανήρτησε ο γιατρός του νοσοκομείου στο facebook, κ. Πάνος Παπανικολάου.

Είναι απορίας άξιον τι εννοεί η διοίκηση ως ομαλή λειτουργία, όταν δεκάδες πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς και το προσωπικό επίσης που τους περιέθαλπε είχαν παγώσει κυριολεκτικά αυτές τις τρεις ημέρες που ανέκυψε η βλάβη. Και όταν εξετάστηκε ως λύση να μεταφερθούν στο Νεφρολογικό Τμήμα.

«Η συγκεκριμένη αντλία συντηρείται όπως όλα τα μηχανήματα του Νοσοκομείου από την Τεχνική Υπηρεσία, το προσωπικό της οποίας να δείχνει μεγάλη ευθύνη και ευαισθησία για τους ασθενείς» αναφέρεται στην ανακοίνωση, χωρίς βεβαίως να έχει αμφισβητηθεί ουδόλως το ενδιαφέρον και ο επαγγελματισμός της τεχνικής υπηρεσίας. «Σας γνωρίζουμε ότι όντως πρόκειται για μια τυχαία βλάβη σε μία παλιά αντλία θερμότητας λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, η οποία είναι σε πρόγραμμα αντικατάστασης» αναφέρει η διοίκηση.

ΣΧΟΛΙΑ

Μπάμπης

"Τυχαία" θα ήταν η βλάβη αν συνέβαινε μία φορά. Οταν όμως κάθε 3-4 μήνες το κλιματιστικό έχει βλάβη δεν είναι τυχαία, είναι απλώς ΑΛΛΗ μία βλάβη μέσα στις τόσες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

messinia_dolofonia

Ο άτυχος 73χρονος υπέστη εγκαύματα από το καυτό νερό που του πέταξε η γυναίκα του, ενώ τον χτύπησε στο κεφάλι και με πλάστη -  Η γυναίκα έχει συλληφθεί και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

1