Έκκληση Δημητρακόπουλου σε Καλογήρου για τα προβλήματα στην Εισαγγελία Διαφθοράς

dimitrakopoulos

Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος κάνει δημόσια έκκληση στον υπουργό Δικαιοσύνης για τα προβλήματα της Εισαγγελίας Διαφθοράς – «Βρέθηκα μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση»

Δημόσια έκκληση στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, κάνει ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος για «να ενεργήσει άμεσα ώστε να αντιμετωπισθούν τα έντονα λειτουργικά προβλήματα της Εισαγγελίας Διαφθοράς».

Με αφορμή προσωπική του εμπειρία στη Εισαγγελία Διαφθοράς ο κ. Δημητρακόπουλος προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση:

«Σήμερα, Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019 και περί ώρα 13.00 μαζί με το συνεργάτη μου, Παναγιώτη Κάρκουλα, δικηγόρο, μεταβήκαμε στην Εισαγγελία Διαφθοράς προκειμένου να καταθέσουμε αίτηση με συνημμένα έγγραφα για σοβαρή υπόθεση που εκκρεμεί ενώπιον του Εισαγγελέως Διαφθοράς.

Αφού κατεγράφησαν τα στοιχεία μου, όπως συμβαίνει σε όλους όσους επισκέπτονται την Εισαγγελία Διαφθοράς Αθηνών, κατευθύνθηκα προς την γραμματέα προκειμένου να πρωτοκολληθεί η αίτηση μου.

Εκεί βρέθηκα μπροστά σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση: Η γραμματέας μου ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να παραλάβει την αίτηση μου, γιατί είχε λήξει η απόσπαση της και δεν υπήρχε κανείς άλλος γραμματέας προκειμένου να ασκήσει τα σχετικά καθήκοντα.

Όλοι οι εισαγγελείς ήσαν στα γραφεία τους, με δικογραφίες γύρω τους ύψους πολλών μέτρων, επιτελώντας με αυταπάρνηση το υπηρεσιακό τους καθήκον, δηλαδή την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Επίσης ενημερώθηκα από υπάλληλο ότι έχουν μειωθεί δραματικά οι ειδικοί επιστήμονες που επικουρούν τους Εισαγγελείς Διαφθοράς στην διακρίβωση των σύνθετων οικονομικών εγκλημάτων.

Κάνω δημόσια έκκληση στον υπουργό Δικαιοσύνης και διακεκριμένο συνάδελφο, κύριο Μιχάλη Καλογήρου, να ενεργήσει άμεσα ώστε να αντιμετωπισθούν τα έντονα λειτουργικά προβλήματα της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

Πρέπει να διαφυλάξουμε όλοι τον καταξιωμένο αυτό θεσμό του 2011,που πρωτοστατεί στον αγώνα κατά της διαφθοράς στην πολύπαθη χώρα μας».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

maraki

επίτηδες το κάνουν χρόνια τώρα ....για να ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ τα αδικήματα ,τώρα εσείς το πήρατε χαμπάρι ??? πάντα βέβαια με το ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ .... ελεγχος αυστηρότατος κάθε χρόνο στήν περιουσία κάθε δικαστή μέχρι 3ου εξαδέλφου ....αλλά εδώ ειναι μπανανία οπότε ...ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ

νόμος Παρασκευόπουλου

διάλυση ! διάλυση ΠΑΝΤΟΥ

Ευδιάκριτος δικαστής, ελληνικής κοπής.

Χα, χα χα. Τι να πει η πλέμπα, η οποία μπάρμπα δεν έχει, ούτε τεράστια χρήματα να πληρώσει ... και δικάζεται ασύστολα άδικα; Τώρα το θυμήθηκε ο δικηγόρος; Όταν τον αφορά τον ίδιο; Ο άλλος ο ψεύτης, ο οποίος κάθε μήνα "εισήγαγε" τους καινούργιους κώδικες στην Βουλή, και έτσι και τελικά-ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ εισήγαγε; Αυτό είναι η Ελλάδα, δυστυχώς. Ο Καλογήρου τουλάχιστον έχει κατανόηση και νοημοσύνη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης