Ψευδοκράτος: Αντιδρά στην παρεμπόδιση τουριστών να πάνε στα Κατεχόμενα

katexomena-1

Το Ψευδοκράτος παρεξηγήθηκε γιατί απαγορεύτηκε σε Ισραηλινούς τουρίστες να περάσουν στα Κατεχόμενα

Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η νοοτροπία που μας εμποδίζει με κάθε ευκαιρία να έχουμε επαφή με τη διεθνή κοινότητα και να παίρνουμε ανάσα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του λεγόμενου «υπουργείου εξωτερικών» του ψευδοκράτους , που αφορά περιστατικό με 30 Ισραηλινούς τουρίστες, οι οποίοι, όπως αναφέρεται, έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να περάσουν στα κατεχόμενα την Πρωτοχρονιά και οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν τους επέτρεψαν την είσοδο και στάλησαν πίσω στη χώρα τους.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Χαλκίν Σεσί σήμερα, αυτή είναι μια τακτική που εφαρμόστηκε και στο παρελθόν από την ελληνοκυπριακή πλευρά. Το λεγόμενο «υπουργείο εξωτερικών» του ψευδοκράτους στην ανακοίνωση του υποστηρίζει ότι το περιστατικό αυτό αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η νοοτροπία των Ελληνοκυπρίων δεν έχει αλλάξει και πως αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με το διεθνές δίκαιο ούτε με τις ευρωπαϊκές αρχές.

Σε περίπτωση που αυτή η στάση δεν αλλάξει, προστίθεται στην ανακοίνωση, τότε και «εμείς θα κάνουμε κάποια βήματα και θέλουμε να επισημάνουμε ότι δεν θα μείνουμε θεατές σε όσα συμβαίνουν».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Σιχτιρ

η νοοτροπία των Ελληνοκυπρίων δεν έχει αλλάξει και πως αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει με το διεθνές δίκαιο ούτε με τις ευρωπαϊκές αρχές. ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ , ΑΥΤΟ ! ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dolofonos-moasaic-Mian

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις, καθώς ξετυλίγεται το «κουβάρι» της δολοφονίας της Suzanne Eaton - Ο 27χρονος Γ.Π., που ομολόγησε το έγκλημα, είχε «πάθος» με τη φύση και γνώριζε σπιθαμή προς σπιθαμή τα σπήλαια του νησιού, τα οποία εξερευνούσε και ανέβαζε τα σχετικά βίντεο στο YouTube - Το ίδιο είχε κάνει και με την σπηλιά όπου έκρυψε την σορό της 60χρονης!

132
res

«Μια πρωτοβουλία που θα οδηγήσει στο δόγμα "κόστος πολλαπλάσιο του επιδιωκόμενου αποτελέσματος"» γράφει, με ανάρτησή του στο Facebook, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας για την επιχείρηση εκκαθάρισης που σχεδιάζει το Μαξίμου

49