Κιλκίς: Ανήλικη «βούτηξε» τραπεζικές κάρτες και πήγε για ψώνια!

Κιλκίς: Ανήλικη «βούτηξε» τραπεζικές κάρτες και πήγε για ψώνια!

Η ανήλικη μπήκε σε κατάστημα και έκλεψε το εκτεθειμένο πορτοφόλι της υπαλλήλου - 'Εκανε ανέπαφες συναλλαγές άνω των 80 ευρώ - Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς - Συνελήφθη και η μητέρα της

kartes
Μπήκε δήθεν για να ψωνίσει σε ένα κατάστημα στο Κιλκίς ένα ανήλικο κορίτσι, αλλά όταν είδε ότι η 36χρονη υπάλληλος είχε απομακρυνθεί αφήνοντας εκτεθειμένο το πορτοφόλι της, άδραξε την ευκαιρία, το «βούτηξε» και έγινε καπνός! Λίγες ώρες μετά, πήγε να κάνει αγορές με τις τραπεζικές κάρτες που βρήκε μέσα.

Χρησιμοποιώντας τις κλεμμένες κάρτες, η ανήλικη Ελληνίδα έκανε ανέπαφες συναλλαγές ύψους περίπου 80 ευρώ από διάφορα καταστήματα, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας που της πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τις δυο κάρτες και τα 30 ευρώ που περιείχε το πορτοφόλι. Μαζί με τη νεαρή που κατηγορείται για κλοπή, συνελήφθη και η 35χρονη μητέρα της για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

*** Να το... γλεντήσουν ήθελαν ένας 39χρονος Έλληνας και η 37χρονη αλλοδαπή σύντροφός του και έκλεψαν φιάλες αλκοολούχων ποτών από ένα σούπερ μάρκετ στην Φλώρινα. Η κλοπή έγινε αντιληπτή το μεσημέρι της Δευτέρας και το ίδιο απόγευμα το ζευγάρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης