Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατά του προϋπολογισμού

Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατά του προϋπολογισμού

Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, από την πλατεία Αριστοτέλους και την οδό Μητροπόλεως με κατάληξη την πλατεία Αγίας Σοφίας

thes_poreia
Συλλαλητήριο ενάντια στον προϋπολογισμό του 2019 που κατατέθηκε στη Βουλή, πραγματοποίησε απόψε το ΠΑΜΕ στο άγαλμα Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην ομιλία του το μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, Γιάννης Κουρμούλης, υποστήριξε ότι και με τον προϋπολογισμό του 2019 συνεχίζονται οι επιβαρύνσεις και "οι αυξήσεις εισφορών για τα λαϊκά στρώματα", ενώ "μειώνονται οι δαπάνες για κοινωνικές παροχές προς τους εργαζόμενους και η κρατική εισφορά προς τα ασφαλιστικά ταμεία". Ταυτόχρονα, διατύπωσε τα αιτήματα του ΠΑΜΕ για επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, αύξηση των συντάξεων και αναπλήρωση των απωλειών των εισοδημάτων των τελευταίων χρόνων εξαιτίας των μνημονίων, σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους, κ.α.

Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης, από την πλατεία Αριστοτέλους και την οδό Μητροπόλεως με κατάληξη την πλατεία Αγίας Σοφίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης