Ανοιχτή εκδήλωση: Ανομία στην Αθήνα και δόγμα «κάντε πως κοιμάστε»

meaculpa

Την Τετάρτη στο 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηνών

To MeaCulpa.gr αγγίζει το καυτό θέμα της ασφάλειας στην ελληνική πρωτεύουσα με μια δημόσια συζήτηση όπου επιτρέπεται να ειπωθούν όλα. Αυτήν την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου, στις 18:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού Διαμερίσματος Πανόρμου 59, Αθήνα.

- Ως πότε θα "κάνουμε ότι κοιμόμαστε";

- Ως πότε θα δίνουμε ιδεολογική άφεση στην ανομία;

- Ως πότε θα ανεχόμαστε τον βανδαλισμό και την ομηρία της Αθήνας;

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, ο υποψήφιος βουλευτής Ά Αθηνών, Θάνος Πλεύρης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ και άνθρωπος της αγοράς, Μενέλαος Σπυράκος, θέτουν τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, μιλούν ανοιχτά και προσκαλούν τους πολίτες σε μια συζήτηση με ευθύτητα και τιμιότητα, χωρίς ταμπού και εξαρτήσεις.

Συντονίζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, εκδότης του MeaCulpa.gr και Διευθυντής Προγράμματος του ΘΕΜΑ 104.6.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Νίκος

Οι αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν τον φονιά της Ρόδου να δηλώσει ο,τι βιάστηκε. Να τότε οι δηλώσεις συμπαράστασης των ΣΥΡΙΖΟ ηλιθίων, λέω για αυτούς που δεν έδειξαν καμία συμπόνια για το θύμα, αντίθετα όμως σκίζονται για τα δικαιώματα του εγκληματία. Στόχος τους, να μην τιμωρηθεί ο αλλοδαπός για ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε, αλλά και να ενοχοποιήσει τους ανθρώπους που χωρίς μέσα προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη. Σκοπός τους, η διάλυση της κοινωνίας μας για να χτίσουν τα στρατόπεδα γκουλάγκ της αριστεράς.

Alex

Nik καμμία σαπιλα,δεν υπάρχει ,εγώ βλέπω μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση για συζήτηση για τα αυτονόητα (θέματα ασφάλειας των όσων ζουν η παίρνουν από την Αθήνα που η άθλια κυβέρνηση έχει γιγαντώσει),και από κάτω ένα σχόλιο ενός σάπιου υποκείμενου με το όνομα Nik.

Nik

Όλη σαπίλα μαζεμένη σε μια φωτογραφία!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης