Εξιχνίασαν ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο έξι χρόνια μετά

astyn

Πρόκειται για έναν 36χρονο Ρομά από την Καλαμάτα που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Καρδαμύλης, ως αυτός που είχε προσπαθήσει να τρυπώσει στο κοσμηματοπωλείο ανοίγοντας τρύπα στο ξύλινο δάπεδο του σπιτιού κάτω από το οποίο στεγάζεται

Το DNA αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη ενός ριφιφί που είχε γίνει πριν από έξι ολόκληρα χρόνια σε ένα κοσμηματοπωλείο στη Στούπα Μεσσηνίας, αλλά ο δράστης δεν το είχε ολοκληρώσει επειδή είχε γίνει αντιληπτός και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Πρόκειται για έναν 36χρονο Ρομά από την Καλαμάτα που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Καρδαμύλης, ως αυτός που είχε προσπαθήσει να τρυπώσει στο κοσμηματοπωλείο ανοίγοντας τρύπα στο ξύλινο δάπεδο του σπιτιού κάτω από το οποίο στεγάζεται, τον Οκτώβριο του 2012. Όταν αναγκάστηκε να φύγει βιαστικά, είχε αφήσει πίσω του διάφορα εργαλεία, τα οποία εξετάστηκαν από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και το γενετικό υλικό αποκάλυψε τα στοιχεία του, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Η κλοπή χρηματικού ποσού στο σπίτι μιας 87χρονης στη Βροσίνα Ιωαννίνων οδήγησε τους αστυνομικούς του τμήματος Ζίτσας στην σύλληψη του 54χρονου Έλληνα δράστη, αλλά και στην εξιχνίαση άλλων δυο διαρρήξεων που είχε κάνει στις 28 Νοεμβρίου στην ίδια περιοχή. Τότε, ο 54χρονος είχε τρυπώσει σε άλλα δυο σπίτια και είχε αρπάξει φιάλες αλκοολούχων ποτών και διάφορα τρόφιμα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

πέφτω από τα σύνεφα

Ρομά ε ;;; είστε σίγουροι ; απίστευτοοο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης