Ανήλικος ταξίδεψε στην Κω με ένα κιλό χασίς

Ανήλικος ταξίδεψε στην Κω με ένα κιλό χασίς

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση

ko09
Ο ανήλικος αλλοδαπός που έφτασε μόνος στην Κω με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι έκαναν ελέγχους στο λιμάνι του νησιού και τον σταμάτησαν για να κάνουν έρευνα στις αποσκευές του.

Γρήγορα διαπίστωσαν ότι ο 17χρονος επιβάτης μετέφερε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 24 γραμμαρίων και του έβαλαν χειροπέδες, ενώ κατέσχεσαν 80 ευρώ και δυο κινητά που είχε μαζί του, για τα οποία ζήτησαν άρση απορρήτου, ώστε να εξακριβωθεί με ποιον θα ερχόταν σε επαφή στο νησί για να παραδώσει το χασίς. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

*** Στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ένας 27χρονος Έλληνας, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο Βόλο όπου βρέθηκαν 135,89 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ζυγαριά, δύο τρίφτες, αλλά και ένα μικρό οπλοστάσιο από δύο στιλέτα, δύο μαχαίρια και ένα ξιφίδιο! Όλα κατασχέθηκαν και ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης