«Κυνηγός» χαλκού άδειασε αποθήκη της Δ.Ε.Η. στην Πάτμο

kal12

Ο 35χρονος δράστης είχε «σηκώσει» από τον χώρο της υπαίθριας αποθήκης καλώδια επικασσιτερωμένου χαλκού διαφόρων διατομών συνολικού μήκους 105 μέτρων

Σημαντική ζημιά στην Δ.Ε.Η. προκάλεσε ένας «κυνηγός» χαλκού που εισέβαλε σε μια αποθήκη του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στην Πάτμο και άρπαξε όσα καλώδια βρίσκονταν εκεί. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να τα πουλήσει σε μάντρα ανακύκλωσης, όπως σχεδίαζε.

Ο 35χρονος δράστης είχε «σηκώσει» από τον χώρο της υπαίθριας αποθήκης καλώδια επικασσιτερωμένου χαλκού διαφόρων διατομών συνολικού μήκους 105 μέτρων, αλλά η ταυτότητά του εξακριβώθηκε την Παρασκευή στο πλαίσιο του αυτοφώρου και συνελήφθη, καθώς η έρευνα ξεκίνησε άμεσα μόλις έγινε γνωστή η κλοπή.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Πάτμου έκαναν έρευνα στην κατοικία του δράστη και όταν βρήκαν τα κλεμμένα καλώδια τα επέστρεψαν στον υπεύθυνο της Επιχείρησης, ενώ κατέσχεσαν ένα ηλεκτρικό εργαλείο κοπής με το οποίο ο τα απογύμνωνε και αφαιρούσε τον χαλκό που περιείχαν. Ο 35χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Κω κατηγορούμενος για κλοπή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»