Εμφύλιος μασόνων για μαύρη τρύπα 2,2 εκατ. ευρώ

stoa_arthro

Μήνυση και αγωγή για σύσταση συμμορίας και κακουργηματική υπεξαίρεση ύψους άνω των 2.200.000 ευρώ, ειδικά για την τριετία 2013-2016 - Διορισμός νέου διοικητικού συμβουλίου πριν από λίγες ημέρες από το Πρωτοδικείο

Κακουργηματική υπεξαίρεση ύψους άνω των 2.200.000 ευρώ, σύσταση συμμορίας, απιστία και απάτη αποδίδει η προσωρινή διοίκηση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος που έχει διοριστεί από τη Δικαιοσύνη στις προηγούμενες διοικήσεις της Αχαρνών που είχαν τα ηνία από το έτος 2009 έως σήμερα και ειδικά την τριετία 2013-2016.

Η μασονία στη χώρα μας έχει πέσει στη δίνη της μαύρης τρύπας που έχει δημιουργηθεί από τα μέλη των προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, καθώς τεράστια χρηματικά ποσά χάνονταν σε άγνωστες διαδρομές, είτε υπό τη μορφή υπέρογκων δανείων, είτε υπό τη μορφή υπερτιμολογήσεων. Ωστόσο ήδη έχει δρομολογηθεί μια επιχείρηση «καθαρά χέρια» που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια από μια ολιγομελή ομάδα μασόνων στο χρυσοποίκιλτο κτίριο της Αχαρνών από τις διορισμένες διοικήσεις στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος από τα δικαστήρια. Το 2016, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες υπεξαιρέσεις με τη συμμετοχή του λογιστή και μιας υπαλλήλου, επιχειρήθηκε τότε, προ του κινδύνου να εκτεθούν πρόσωπα και πράγματα, να διαλυθεί η Μεγάλη Στοά προκειμένου να χαθούν τα ίχνη τους.

Η επιχείρηση διάλυσης σταμάτησε με ασφαλιστικά μέτρα όταν ομάδα μασόνων προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών και ζήτησε τον διορισμό προσωρινής διοίκησης. Κάτι που έγινε. Ωστόσο, σε αυτή την προσωρινή διοίκηση υπήρξαν παραιτήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί θέμα έλλειψης διοίκησης.


masonoi1


Προσωρινή διοίκηση υπό τον Μαρίνο Πετρόπουλο

Ετσι, πριν από λίγες ημέρες διορίστηκε από το Πρωτοδικείο νέα προσωρινή διοίκηση, με πρόεδρο τον Μαρίνο Πετρόπουλο, αντιπρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κοντούλη, γενικό γραμματέα τον Λεωνίδα Κασιάπη, ταμία τον Ηλία Τριγλιανό και μέλη τους Χρήστο Σχοινοχωρίτη, Δημήτριο Ζρέικατ, Αθανάσιο Παπανδρώνη, Λουκά Χόνδρο, Κωνσταντίνο Αργείτη, Μάριο Οικόπουλο και Γεώργιο Σαμαρνιώτη.

Από την πλευρά της η παλιά διοίκηση κάνει λόγο για μεθοδεύσεις παραιτήσεων προκειμένου να πάρουν «οι αντάρτες», όπως τους αποκαλούν, στα χέρια τους την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου της Μεγάλης Στοάς.
Από τα πρώτα μελήματα της νέας προσωρινής διοίκησης ήταν λίγο πριν επέλθει παραγραφή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των παλιών διοικήσεων της Μεγάλης Στοάς της περιόδου 2009-2016, αλλά και αγωγή κατά των διοικήσεων της περιόδου 2013-2016.

Με τη μήνυση αποδίδονται στη διοίκηση της περιόδου 2009-2016 τα κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα της απιστίας, της υπεξαίρεσης, της σύστασης συμμορίας και της απάτης. Με την αγωγή ζητείται από τα διοικητικά συμβούλια της επταετίας 2009-2016 να αποκατασταθεί η ζημιά της μαύρης τρύπας των άνω των 2.200.000 ευρώ.masonoi2
Η μεγάλη Τεκτονική στοά στην Αχαρνών


Αναλυτικά η μαύρη τρύπα

Σύμφωνα με τη νέα διοίκηση, από τον έως τώρα έλεγχο έχει προκύψει ταμειακό έλλειμμα 457.736 ευρώ και ζημία από διπλοεγγραφές: α) εισφορών των μελών, β) ασφαλιστικών εισφορών και γ) φόρου μισθωτών υπηρεσιών, που ανέρχεται στα 205.894 ευρώ (το σύνολο μόνο αυτών των δύο ανέρχεται στα 663.631 ευρώ).

Πέρα από αυτά τα ελλείμματα που αποκαλύφθηκαν, η νέα διοίκηση κάνει λόγο για το σκάνδαλο της κατασκευής του Τεκτονικού Μεγάρου της Ελευσίνας, στο οποίο «απωλέσθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά, αφού για το κτίσμα που είχε προϋπολογιστεί στα 65 εκατ. δραχμές, δαπανήθηκαν περί τα 300 εκατ. δραχμές».

Σύμφωνα με έλεγχο που έγινε από ορκωτούς ελεγκτές, το σκάνδαλο του Μεγάρου Ελευσίνας ανάγεται σε υπερτιμολογήσεις και ατελείς εκθέσεις ελέγχων (διαχειριστικών, λογιστικών, φορολογικών και άλλων) που έγιναν από δήθεν ελεγκτές.

Εντοπίστηκαν ακόμη δύο δωρεές, ύψους 1.230.000 ευρώ η μία και 300.000 ευρώ η άλλη, προς το Τεκτονικό Ιδρυμα, ωστόσο αγνοείται εάν τα ποσά αυτά μπήκαν ποτέ στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ιδρύματος, ενώ αντίθετα αναφέρονται στις φορολογικές δηλώσεις ως δωρεές.

Δεν παραλείπουν να επισημάνουν την ανυπαρξία ολοκληρωμένου μηχανογραφικού λογιστικού προγράμματος παρακολούθησης των παραστατικών εσόδων και εξόδων, καθώς και των ταμειακών συναλλαγών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σαφής εικόνα της οικονομικής κατάστασης τόσο για κάθε έτος όσο και σε συσχέτιση με τα παρελθόντα οικονομικά έτη.
Τα τηρούμενα βιβλία εσόδων και εξόδων δεν υπογράφονται μετά την οριστική έγκριση των οικονομικών καταστάσεων από τα αρμόδια όργανα, με συνέπεια να υπάρχει δυνατότητα αλλοίωσης των στοιχείων, σημειώνουν οι ορκωτοί ελεγκτές στην έκθεσή τους.

Δεν αρκούν όλα αυτά, βρέθηκαν αθεώρητα εξωλογιστικά φύλλα, ισολογισμοί που δεν προκύπτουν ούτε από τα βιβλία ούτε από τους απολογισμούς, διπλοεγγραφές και διπλοπληρωμές για την ίδια αιτία, ενώ τα υπόλοιπα των τραπεζικών καταθέσεων δεν συμφωνούν με τους ισολογισμούς.

masonoi3

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (22)

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙΚ.Α. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.ΕΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ .ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

Προς όλους τους μασόνους.

Σας απεχθάνομαι. Πέρα απ αυτο μια συμβουλή σας δίνω.... ψάξτε τις τσέπες του ΓΑΠ για το έλλειμα σας.... και μετα μπορείτε να καταστραφείτε με πολύ αγάπη

Δλδ το Πρωτοδικείο διορίζει πρόεδρο μασόνων...

Μιλάμε για καμία δημόσια υπηρεσία;;;;;;;;;; Η να ξεχάσουμε και αυτα που ξέρουμε;

Ερωτήσεις

Κάποιος να μου εξηγήσει. Γιατί το πρωτοδικείο έβαλε νέο Διοικητικό Συμβούλιο; Νόμιζα πως η στοά ήταν κάτι σαν ιδιωτική Λέσχη. Τα λεφτά αυτά, από πού έβγαιναν; Έχουν επιχειρήσεις; Τι είδους; Έπαιρναν δωρεές; Γιατί;

Τι λέει ο αρχιμασώνος εκλεκτός του Κασιδιάρη Γουδής;

Ο πιο γνωστός προπαγανδιστής της μασωνίας στην Ελλάδα ήταν στο συνδιασμό του Κασιδιάρη στο δήμο,ρωτήστε τον θα ξέρει.

Γιώργος

Αυτά τα αριστουργηματικά-κτίρια πως μένουν άθικτα πάντα; Ας μας απαντήσουν σοβαρά οι αριστεροί - δεξιοί. Μήπως είναι στο κόλπο των μασόνων;

Γιατί ο Παρθενώνας;Ούτε ένα graffiti!

Να δεις που μασωνικός είναι κι αυτός και μας λένε φίδια για το Φειδία. 🐍 Διάδωσε παντού,μόνο σε τείχους μασωνικών κτηρίων μην το γράψεις και σε κυνηγήσουν αριστεροί-δεξιοί κρυφομασώνοι και ποιος σε σώνει...

Αληθής Λόγος

Η μασωνια είναι αίρεση

.

Δεν είναι αίρεση. Για να ήταν αίρεση θα έπρεπε να είναι θρησκεία και μάλιστα χριστιανική.

Kala

Απο παντου μας εκμεταλλευονται ρε ξυπνα ρε Ελληνα..ουτε πετρελαια αφησανε ουτε τπτα.

χαχαχαχαχαχαχ

γγελανε και οι πετρες οι μασωνοι εκλεψαν τα ιδια τους τα μελη. εδω τοσα χρονια εξαπατουν και κλεβουν καθημερινα λαους ολοκληρους και δεν ανοιξε μυτη.

ΖΗΤΩ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ

ΧΑΑΧΑΧΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟ ?? ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!! ΤΟΝ ΘΑΒΑΤΕ ΚΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΩΘΗΚΕ..

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

antoniadou01-mesa

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας επικαλείται εκπρόσωπο της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας που είπε ότι η Ελληνίδα δεν εργάστηκε ποτέ για τη NASA, αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να εργάστηκε ως υπεργολάβος σε ένα από τα πρότζεκτ της NASA

sxo98

Τα δημόσια κτίρια της Αττικής, μεταξύ των οποίων και τα σχολικά συγκροτήματα, «άντεξαν πολύ καλά στη σεισμική δόνηση του περασμένου Ιουλίου και οι όποιες ζημιές εμφανίστηκαν στα τελευταία αποκαταστάθηκαν πλήρως»