Εύβοια: Ληστεία με θύμα ηλικιωμένη στην Αυλίδα

Εύβοια: Ληστεία με θύμα ηλικιωμένη στην Αυλίδα

Πριν η άτυχη 88χρονη αντιληφθεί ότι βρίσκονταν πίσω της, ο ένας από τους αγνώστους άρπαξε βίαια την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και την τράβηξε με δύναμη αποσπώντας την

slide2
Αμέριμνη περπατούσε μέρα- μεσημέρι στην παραλία της Αυλίδας στην Εύβοια μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία μάλιστα μιλούσε στο κινητό της, όταν ξαφνικά την πλησίασε αθόρυβα ένα αυτοκίνητο με τρεις νεαρούς επιβάτες δυο από τους οποίους βγήκαν.

Πριν η άτυχη 88χρονη αντιληφθεί ότι βρίσκονταν πίσω της, ο ένας από τους αγνώστους άρπαξε βίαια την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και την τράβηξε με δύναμη αποσπώντας την, ενώ ο άλλος άρπαξε το κινητό της μέσα από το χέρι της! Με αστραπιαίες κινήσεις, οι δράστες μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο του συνεργού τους και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Η ηλικιωμένη ταράχτηκε τόσο πολύ από την επίθεση που υπέστη, ώστε δεν πρόλαβε να συγκρατήσει χαρακτηριστικά των δραστών και αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους, με αποτέλεσμα οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί μόλις ενημερώθηκαν να μην έχουν αίσια κατάληξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης