Ξέσπασε ο πατέρας του ηθοποιού του που κατηγορείται ότι βίασε τον ταξιτζή λέγοντας πώς στήσανε εναντίον του παιδιού του έναν βιασμό. «Στήσανε ένα βιασμό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώνης Καρκάς. Ο πατέρας του Γιώργου Καρκά μίλησε την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και υποστήριξε πως ο γιος του είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, πως προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια και πώς από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του γιου του και τον στηρίζει απεριόριστα.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι όταν ο γιος του βρισκόταν στο κρατητήριο μίλησε με τη μητέρα του και της ζήτησε να του φέρει μια φόρμα για έναν συγκρατούμενό του ο οποίος δεν είχε να φορέσει.
Ο κ. Αντώνης Καρκάς είπε επίσης πως τα ερωτικά αντικείμενα ήταν για προσωπική του χρήση και πως δεν μπορεί να είναι στο μυαλό του και στις σκέψεις του. Όσον αφορά το φερόμενο ως θύμα, τον 24χρονο ταξιτζή ο κ. Καρκάς είπε πώς μίλησε με συναδέλφους του ταξιτζήδες οι οποίοι του είπαν πως κανείς δεν τον πιστεύει.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς