Ναυπακτία: Μαζί με την κόρη και τον αδελφό του καλλιεργούσε κάνναβη

Ναυπακτία: Μαζί με την κόρη και τον αδελφό του καλλιεργούσε κάνναβη

Η παραγωγή τους από τον τρύγο των δενδρυλλίων βρέθηκε στο σπίτι τους μαζί με αρκετούς σπόρους και παράνομο οπλισμό

nafpaktia
Πρόλαβαν να ξεριζώσουν τα χασισόδεντρα που είχαν καλλιεργήσει στην περιοχή Τριζόνια της Ναυπακτίας ένας 46χρονος μαζί με την 28χρονη κόρη του και τον 42χρονο αδελφό του.

Όμως, η παραγωγή τους από τον τρύγο των δενδρυλλίων βρέθηκε στο σπίτι τους μαζί με αρκετούς σπόρους και παράνομο οπλισμό.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και του τμήματος Ευπαλίου που είχαν πληροφορίες για την οικογενειακή «επιχείρηση», έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 46χρονου και βρήκαν 212 γραμμάρια κάνναβης μαζί με κλώνους που προέρχονταν από δενδρύλλια που είχαν καλλιεργήσει μαζί με τον 42χρονο αδελφό του. Ακόμη, κατέσχεσαν 12,6 γραμμάρια σπόρων κάνναβης, ένα πτυσσόμενο κλομπ, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων.

Πατέρας και κόρη συνελήφθησαν άμεσα, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο 42χρονος και παραπέμφθηκαν όλοι μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών από κοινού και στον 46χρονο και την κόρη του επιπλέον για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας. Και οι τρεις κρατούνται και θα οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή Άμφισσας για να απολογηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης