Ρέθυμνο: Στο εδώλιο ξανά ο ειδικός φρουρός για την απόπειρα βιασμού μιας 27χρονης

Ρέθυμνο: Στο εδώλιο ξανά ο ειδικός φρουρός για την απόπειρα βιασμού μιας 27χρονης

Κατά την πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης,  το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον ειδικό φρουρό, επιβάλλοντας ποινή 13 ετών και ενός μήνα, χωρίς κανένα ελαφρυντικό

xeiropedes-andras
Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του ειδικού φρουρού από το Ρέθυμνο, που έχει καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό και την απόπειρα βιασμού σε βάρος 27χρονης τον Νοέμβριο του 2012.

Η πολύκροτη υπόθεση είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη της Κρήτης κατά την εκδίκασή της σε πρώτο βαθμό τον Οκτώβριο του 2013, με τον δικαστήριο να κρίνει ομόφωνα ένοχο τον ειδικό φρουρό, επιβάλλοντας ποινή 13 ετών και ενός μήνα, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Μάλιστα, η έφεση δεν είχε αναστέλλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να φυλακιστεί. 4,5 χρόνια μετά, έχοντας εκτίσει το 1/3 της ποινής του έκανε αίτηση αποφυλάκισης η οποία έγινε δεκτή.

Ο ίδιος ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου είχε υποστηρίξει πως είχε δεσμό με την συγκεκριμένη κοπέλα, κάτι που όμως δεν έπεισε το δικαστήριο, καθώς δεν προέκυψε από καμία άλλη μαρτυρία.

Πηγή: cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης