Το City Link στο κέντρο της Αθήνας αναβαθμίζεται και «βάζει τα καλά» του για τα Χριστούγεννα

Το City Link στο κέντρο της Αθήνας αναβαθμίζεται και «βάζει τα καλά» του για τα Χριστούγεννα

Οι νέες προτάσεις του hot spot της Αθήνας με δυνατό σημείο την αίσθηση πολυτέλειας και τη λαμπερή αύρα

city_arthro
Ζωντάνια, ευρωπαϊκός αέρας, αλλαγή διάθεσης, open mind δρώμενα και γιορτινός διάκοσμος. Το City Link στην καρδιά της Αθήνας ξέρει πώς να παραμένει το hot spot της πόλης και να προσελκύει το ατελείωτο πήγαινε - έλα των επισκεπτών.

Το δυνατό του σημείο είναι η αίσθηση πολυτέλειας και η λαμπερή αύρα που σου φτιάχνει τη διάθεση. Πρόσφατα ανακαίνισε τα καφέ-μπαρ και τα εστιατόριά του και «στολίζεται» για τα Χριστούγεννα. Το χρυσό τετράγωνο του Μεγάρου Μετοχικού Ταμείου Στρατού θα φωτιστεί φέτος από την χαρισματική Ελευθερία Ντεκώ.

Χρώματα θα εναλλάσσονται στην οδό Σταδίου και την οδό Πανεπιστημίου, ενώ τα παράθυρα θα στολιστούν με χιλιάδες λαμπάκια τονίζοντας τη μεγαλοπρέπεια του κτιρίου.



city-link16


Στην ατμοσφαιρική στοά Σπυρομήλιου μουσικοί θα παίζουν βαλς και χριστουγεννιάτικους σκοπούς και τενόροι θα φέρνουν στο μυαλό μελωδικές εικόνες από τις χρυσοποίκιλτες μουσικές αίθουσες της Βιέννης. Η Στοά Σπυρομήλιου δεν ησυχάζει ποτέ και αυτός είναι και ο στόχος του Ανώτερου Γενικού Διευθυντή του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνοντα Συμβούλου της Πειραιώς Real Estate, Γεώργιου Κορμά που κινητοποιεί και εμπνέει την ομάδα των ανθρώπων που διαχειρίζονται και δίνουν ζωή στο City Link.

Κλείσιμο
Οι εκθέσεις φωτογραφίας, τα εμβληματικά σκαριά του Γιώργου Στεφανίδη, οι σχεδιαστές μόδας με τις δημιουργίες τους , η ομάδα της yoga session ανανέωναν όλη τη χρονιά το ντεκόρ. Το City Link έχει πάντα κάτι καινούργιο να προτείνει, έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να συνδυάσει το shopping με ένα πολιτιστικό δρώμενο ή μια γευστική απόλαυση.

Η μέση ημερήσια επισκεψιμότητα του πολυχώρου φτάνει τα 5000 άτομα, ενώ στο Black Friday την προηγούμενη χρονιά οι επισκέπτες τριπλασιάστηκαν.

Η πρόσφατη «αέρια έκθεση» στη Στοά Σπυρομήλιου έκλεψε τις εντυπώσεις και κατάφερε να σηκώσει ψηλά τα μάτια των επισκεπτών.
Το εθνικό θέατρο θέλησε να επικοινωνήσει τις παραστάσεις της περιόδου 2018-2019 με ένα ξεχωριστό τρόπο μέσα από σπουδαία εικαστικά έργα της συλλογής του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

Οι παραστάσεις του Εθνικού «Ξύπνα Βασίλη», «Χριστουγεννιάτικη ιστορία», «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε», «ο Μισάνθρωπος» και άλλες αποκτούν νέα διάσταση μέσα από τα έργα των 13 εικαστικών που «κρέμονται» από το θόλο της στοάς.

Κάθε έργο μεταφέρει το μήνυμα της παράστασης πριν ανέβει στη σκηνή. Απευθύνονται στο κοινό με νέο οπτικό αλφάβητο που δανείζεται σημειολογικά στοιχεία, κώδικες, φόρμες, μύθους, εικόνες, σύμβολα, νοήματα και την αντίληψη ενός διαφορετικού τρόπου καλλιτεχνικής έκφρασης.


city-link17


Η ιδέα ανήκει στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Στάθη Λιβαθινό και έτυχε θερμής υποδοχής από τη Διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κατερίνα Κοσκινά.

Η περιπλάνηση στη Στοά συνεχίζεται με τα αναγεννημένα καφέ μπαρ και εστιατόρια. Το ολοκαίνουργιο all day εστιατόριο Ilios, με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου προτείνει παραδοσιακά πιάτα με ελληνικά προϊόντα και μοντέρνες πινελιές. Χοιρινό από τα Φάρσαλα με καραμελωμένα λαχανικά, μαμαδίστικα ντολμαδάκια from Kassos, Carpaccio from Trikala και γιαούρτι παγωτό με μαρέγκα και βύσσινο είναι ενδεικτικά κάποια πιάτα του καταλόγου που απευθύνονται σε απαιτητικούς ουρανίσκους. Η αίθουσα με τα καλαίσθητα τραπέζια και τα σερβίτσια θυμίζει κάτι μεταξύ παλιού καφενείου και μοντέρνου μπιστρό με αύρα από περασμένες δεκαετίες, που εμπνέει για χαλάρωση όλες τις ώρες της ημέρας.

Σε απόσταση αναπνοής και το ολοκαίνουργιο Salon de Bricolage που κατέβηκε από το Κολωνάκι στο City Link, για να συνεχίσει να «ταράζει» τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης υψηλών απαιτήσεων διατηρώντας πάντα το privacy της λέσχης στα πρότυπα των members club του Λονδίνου και της Ν. Υόρκης.

Διασκέδαση με ποιότητα, βραδιές τέχνης, μουσικά αφιερώματα, είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα του κλάμπ, το οποίο εκτός από κοσμικούς συγκεντρώνει και την προτίμηση μελών της upper-class, που θέλουν κάνουν ένα πάρτι για τους φίλους η την εταιρία τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.


city-link19


Απέναντι στο Pasaji, ο Άρης Τσανακλίδης και η ομάδα του προτείνουν ελληνικές γεύσεις και εξωτικά πιάτα από όλο τον πλανήτη. Φημισμένα είναι το σούσι και οι πάστες του, ενώ πολλά στελέχη και επιχειρηματίες που διαλέγουν το Pasaji για τα επαγγελματικά τους γεύματα προτιμούν ψάρι συνοδευμένο πάντα με υλικά -έκπληξη. Το βράδυ συνήθως συγκεντρώνει τους θεατρόφιλους από τα γύρω θέατρα αλλά και λάτρεις της γεύσης που θέλουν να προσφέρουν μια ξεχωριστή βραδιά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στη γωνία το Clemente, που διαδέχτηκε το ιστορικό Brasil, στα πρότυπα ενός ιταλικού καφέ, με artistic διακόσμηση και επιλεγμένα χαρμάνια καφέ είναι ιδανικό για συναντήσεις στο κέντρο αλλά και για να ξεφύγεις για λίγη ώρα από το στρες του γραφείου, πίνοντας τον καφέ σου στα όρθια, στη μπάρα με την καλύτερη θέα. Όλη η Αθήνα περνάει από μπροστά σου.

Το αναγεννημένο «Zonars» παραμένει ένα ιστορικό καφέ-ζαχαροπλαστείο με διακόσμηση που θυμίζει αστικά σαλόνια της παλιάς Αθήνας . Ολοζώντανο σκηνικό το οποίο επιμελήθηκε ο διεθνούς φήμης σκηνογράφος Διονύσης Φωτόπουλος.

Ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει ό,τι τραβάει η όρεξη του ανάμεσα σε γευστικά σνακ, γλυκά, ροφήματα, κλασσικά ελληνικά πιάτα και διεθνή κουζίνα. Το απόγευμα ένα κουαρτέτο παίζει μελωδικούς σκοπούς μεταφέροντας τους θαμώνες στην εποχή του Χατζηδάκι, του Γκάτσου και της Μελίνας. Eκεί σίγουρα θα συναντήσετε γνωστούς καλλιτέχνες και διανοούμενους, που συχνάζουν μαζί με την αστική Αθήνα και τους επισκέπτες της πόλης στην αγαπημένη συνήθεια που λέγεται Zonars.

Το «ΠΑΛΛΑΣ» εντάσσεται και αυτό στο City Link. Μάλιστα το φουαγιέ του Θεάτρου, «ανεβαίνει» συνεχώς στις προτιμήσεις του κόσμου. Πρόκειται για έναν καλαίσθητο χώρο που συχνά φιλοξενεί δεξιώσεις, εταιρικές συναθροίσεις και παρουσιάσεις.


city-link2


Στo πολυκατάστημα «Attica» το shopping παίρνει επικές διαστάσεις. Μετά από το εξαντλητικό σεργιάνι στους διαδρόμους του, πολλοί θεωρούν must να κάνουν μια στάση για ανεφοδιασμό δυνάμεων στο υπέροχο καφέ του, στα πρότυπα των αντίστοιχων στα πολυκαταστήματα της Ευρώπης το «The Upper House» στον 6ο όροφο. Το σύνθημά του «drink, taste, socialize». Εκεί καταλήγουν μετά τις αγορές τους, οικογένειες με παιδιά που γεύονται λιχουδιές και τη φημισμένη light pizza του.

Στη Στοά βρίσκεται και το πωλητήριο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς που δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της πρωτεύουσας και τους επισκέπτες να αγοράσουν μικρά δώρα και αναμνηστικά, τα οποία διατίθενται στα κατά τόπους πωλητήρια του Δικτύου των Μουσείων του.

Απέναντι ακριβώς έχει δημιουργηθεί ένας όμορφος ελεύθερος χώρος χαλάρωσης με μπαμπού πολυθρόνες και τραπεζάκια, όπου μπορεί κάποιος να διαβάσει, να περιμένει το ραντεβού του η να πάρει μια ανάσα πριν συνεχίσει τις δουλειές του στο κέντρο. Σύντομα θα υπάρξει ακόμη μια γευστική έκπληξη στο συγκεκριμένο σημείο.

Στο City Link στην οδό Σταδίου βρίσκεται πλέον και το κατάστημα παπουτσιών «Καλογήρου» ανανεωμένο, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα, που αντιμετώπισε ως επιχείρηση.

Oι ξεχωριστές βιτρίνες του Ferragamo, του Cartier και του Hermes, εξακολουθούν να μαγνητίζουν τους λάτρεις της μόδας και των αξεσουάρ πολυτελείας.

Τέλος στη Στοά υπάρχει και το Holmes Ρlace Health Club, με τις πολυτελείς εγκαταστάσεις, που προσφέρει με την ποικιλία των προγραμμάτων του αναζωογόνηση σώματος και ψυχής.

link
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης