Ρόδος: 27χρονος «ξάφρισε» τα τσιγάρα από σούπερ μάρκετ

Ρόδος: 27χρονος «ξάφρισε» τα τσιγάρα από σούπερ μάρκετ

Στην κατοχή του βρέθηκαν 27 πακέτα τσιγάρων και 37 συσκευασίες καπνού που είχε κλέψει από την επιχείρηση

tsig
Βαριά εξαρτημένος από τη... νικοτίνη πρέπει να ήταν ένας 27χρονος Έλληνας, ο οποίος διέρρηξε ένα σούπερ μάρκετ στη Ρόδο μόνο και μόνο για να κλέψει προϊόντα καπνού! Φυσικά, δεν είπε όχι και στο μικρό χρηματικό ποσό που βρήκε στο συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Στο πλαίσιο της έρευνας για την διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, ο «θεριακλής» εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και στην κατοχή του βρέθηκαν 27 πακέτα τσιγάρων και 37 συσκευασίες καπνού που είχε κλέψει από την επιχείρηση. Τα προϊόντα αποδόθηκαν στους υπεύθυνους του σούπερ μάρκετ και ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με την κατηγορία της κλοπής.

*** Δυο πιτσιρίκια μόλις 13 χρόνων αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο που βρήκαν σταθμευμένο στον Πύργο, αλλά έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ασφαλείας και το έβαλαν στα πόδια. Ο ένας 13χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου μαζί με τους γονείς του, που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου, ενώ ο συνομήλικος συνεργός του και οι δικοί του γονείς αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης