«Σωτηρία»: Ανατίναξαν με φιάλες προπανίου το ATM στο νοσοκομείο - Φωτογραφίες

«Σωτηρία»: Ανατίναξαν με φιάλες προπανίου το ATM στο νοσοκομείο - Φωτογραφίες

Από την ισχύ της έκρηξης η τεραστίων διαστάσεων βαριά μεταλλική πόρτα του ATM εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 40 μέτρων σταματώντας πάνω στους κορμούς των δέντρων

atmsdf_arthro
Στις 03.45 το πρωί της Τετάρτης, εκκωφαντικός θόρυβος που έγινε αντιληπτός μέχρι τη λεωφόρο Μεσογείων τρομοκράτησε τους ασθενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Άγνωστοι είχαν τοποθετήσει φιάλες προπανίου στο ATM της Τράπεζας Πειραιώς το οποίο βρίσκεται απέναντι ακριβώς απο το κτήριο της διοίκησης του νοσοκομείου και οι οποίες εξερράγησαν, τινάζοντας στον αέρα το μηχάνημα ανάληψης χρημάτων με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές ακόμη και στα γύρω κτήρια του νοσοκομείου, καθώς έσπασαν τζάμια.

Από την ισχύ της έκρηξης η τεραστίων διαστάσεων βαριά μεταλλική πόρτα του ATM εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 40 μέτρων σταματώντας πάνω στους κορμούς των δέντρων, διαφορετικά θα μπορούσε να είχε φτάσει και μέχρι τον κεντρικό δρόμο του νοσοκομείου.




atmsdf1



Άγνωστο παραμένει εάν η επιχείρηση ανατίναξης του ΑΤΜ καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Πηγές του «Σωτηρία» ανέφεραν ότι αν και η διοίκηση του νοσοκομείου έχει προμηθευτεί κάμερες από το 2006 αυτές συνεχίζουν να «αραχνιάζουν» μέσα στα κουτιά τους. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ οι δράστες πιθανών είναι μέλη συμμορίας, οι οποίοι μετά από σειρά «πειραματισμών» και αποτυχημένων ανάλογων ενεργειών έχουν βρει την κατάλληλη δοσολογία αερίου και προβαίνουν σχεδόν καθημερινά σε βομβιστικές «ενέσεις» ΑΤΜ, σε Αττική και επαρχία. 


atmsdf2
atmsdf3
atmsdf4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης