Πάτρα: Συνέλαβαν τον 19χρονο ληστή του φαρμακείου

Πάτρα: Συνέλαβαν τον 19χρονο ληστή του φαρμακείου

Ο ληστής άρπαξε χρήματα από τη φαρμακοποιό και μία πελάτισσα – Λόγω... απειρίας δεν μπόρεσε να αποφύγει τις κάμερες ασφαλείας

astynomia_2903
Μπορεί να μην δυσκολεύτηκε στη ληστεία που διέπραξε το απόγευμα της Πέμπτης σε ένα φαρμακείο στην Πάτρα, όμως τα έκανε… μούσκεμα στην διαφυγή του ο μόλις 19 χρόνων Έλληνας που άρπαξε 500 ευρώ από την φαρμακοποιό και άλλα 250 ευρώ από μια πελάτισσα!

Στην προσπάθειά του να εξαφανιστεί από την παλιά εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου στο ύψος του Ρίου, όπου βρίσκεται το φαρμακείο, ο άπειρος ληστής δεν κατάφερε να αποφύγει τις κάμερες ασφαλείας άλλων καταστημάτων που τον κατέγραψαν να βγάζει την κουκούλα από το μαύρο φούτερ που φορούσε και το μαντήλι τύπου «μπαλακλάβα» με το οποίο είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του!

Έτσι, οι άνδρες της Ασφαλείας Πατρών ταυτοποίησαν τα στοιχεία του και, αφού τον εντόπισαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι του, του φόρεσαν χειροπέδες. Στο σπίτι, βρήκαν το μαντήλι και το αεροβόλο πιστόλι που χρησιμοποίησε για να ληστέψει τις δυο γυναίκες, οκτώ συσκευασίες με 98 ναρκωτικά χάπια που είχε αρπάξει από το φαρμακείο και 210 ευρώ, μέρος των οποίων αποδόθηκε στα θύματά του. Σε βάρος του 19χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης