Επέτειος Πολυτεχνείου: Στη σχολική γιορτή των Φυλακών Νέων Αυλώνα ο Μιχάλης Καλογήρου

Επέτειος Πολυτεχνείου: Στη σχολική γιορτή των Φυλακών Νέων Αυλώνα ο Μιχάλης Καλογήρου

Ο υπουργός Δικαιοσύνης παρέδωσε επαίνους, που συνοδεύονται και από χρηματικά έπαθλα, στους δύο κρατουμένους-μαθητές των φυλακών που πέρασαν σε ανώτατες σχολές μέσω των Πανελλαδικών

kal
Στις φυλακές νέων Αυλώνα γιόρτασε σήμερα την 45η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου.

Ειδικότερα, παρακολούθησε τη σχολική γιορτή του Γυμνασίου – Λυκείου που λειτουργεί στο κατάστημα κράτησης, κατά την οποία παρουσιάστηκαν τραγούδια, αφηγήσεις αλλά και θεατρικά δρώμενα από κρατουμένους – μαθητές.

Στη συνέχεια ο υπουργός Δικαιοσύνης παρέδωσε επαίνους, που συνοδεύονται και από χρηματικά έπαθλα, στους δύο κρατουμένους-μαθητές των φυλακών που πέτυχαν πρόσφατα μέσω πανελλαδικών εξετάσεων την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο κ. Καλογήρου αφού ευχαρίστησε του μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη γιορτή τόνισε: «Αυτή την ημέρα μνήμης το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ είναι ένα σήμα για την υποστήριξη που οφείλουμε να δίνουμε στις εκπαιδευτικές δομές, στα καταστήματα κράτησης και στους νέους ανθρώπους γιατί ο τρόπος που η πολιτεία συμπεριφέρεται στους νέους, είτε είναι ελεύθεροι είτε είναι φυλακισμένοι, δείχνει την ποιότητα των θεσμών της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης