Έτσι δρούσαν οι ανήλικοι «Spiderman» που ρήμαξαν την Πάτρα

Έτσι δρούσαν οι ανήλικοι «Spiderman» που ρήμαξαν την Πάτρα

Ακροβατικές ικανότητες που θα ζήλευε και ο... Πετρούνιας είχαν αναπτύξει οι τρεις πιτσιρικάδες που είχαν διαπράξει πάνω από 40 διαρρήξεις 

burglars
Ακροβατικές ικανότητες που θα ζήλευε και ο... Πετρούνιας είχαν αναπτύξει οι τρεις πιτσιρικάδες που είχαν διαπράξει πάνω από 40 διαρρήξεις στην Πάτρα από το Μάρτιο ως και τον Σεπτέμβριο, σκαρφαλώνοντας στα μπαλκόνια διαμερισμάτων ακόμη και δευτέρου ορόφου με κίνδυνο να σκοτωθούν!

Οι τρεις Έλληνες, δυο από τους οποίους είναι ηλικίας 17 και 16 χρόνων και ο τρίτος 18, έκαναν αναρρίχηση από υδρορροές, κλαδιά δέντρων ή ακόμη και μπαλκόνια διπλανών κτιρίων, από τα οποία έφταναν στα διαμερίσματα πρώτου και δευτέρου ορόφου, όπου παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες ή τα παράθυρα και άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές.

Είναι χαρακτηριστική η εισβολή τους, στις 5 Αυγούστου, σε ένα διαμέρισμα δεύτερου ορόφου στο οποίοι έφτασαν σκαρφαλώνοντας από το μπαλκόνι του πρώτου! Η νεαρή ένοικος και η μητέρα της που είναι και βαρήκοη κοιμόντουσαν ανυποψίαστες κι έτσι άρπαξαν ανενόχλητοι κοσμήματα, τέσσερα ρολόγια, έναν επίχρυσο σταυρό συναισθηματικής αξίας και ένα laptop. Συνολικά, είχαν «χτυπήσει» ένδεκα διαμερίσματα στην Περιβόλα, άλλα ένδεκα στην Εγλυκάδα, οκτώ στην Λάγγουρα, πέντε στο κέντρο της Πάτρας, τρία στον Ρωμανό και μια στο Σούλι Πατρών. Η αξία της λείας τους από τις 40 διαρρήξεις που εξιχνιάστηκαν ως τώρα, ξεπερνά τα 50.000 ευρώ.

Οι τρεις νεαροί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ωστόσο οι έρευνες για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων στις οποίες μπορεί να εμπλέκονται βρίσκονται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Πατρών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, η οποία περιλαμβάνει και τους γονείς των δυο ανήλικων που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης