«Ηθελαν να τον σκοτώσουν. Κανείς δεν κινδύνευε εδώ πάνω» λέει για τον Κατσίφα βορειοηπειρώτης δημοσιογράφος
Ο 35χρονος ομογενής έπεσε νεκρός πάνω σε γυμνό βουνό, όπου «κανείς δεν κινδύνευε», λέει ο Αλέξανδρος Ζιούλης - Ο Αλβανός Συνήγορος του Πολίτη επισκέφθηκε την οικογένεια Κατσίφα
Ο Αλβανός Συνήγορος του Πολίτη επισκέφθηκε σήμερα την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφαστους Βουλιαράτες, την ώρα που όλες οι μαρτυρίες συγκλίνουν στο ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί εκτέλεσαν τον 35χρονο ομογενή και η επιχείρηση που έκαναν το πρωί της 28ης Οκτωβρίου δεν είχε στόχο τη σύλληψη, αλλά την εξόντωσή του.
«Τον σκότωσαν», είπε στο protothema.gr ο Βορειοηπειρώτης δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ζιούλης ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα σήμερα, στο σημείο που έπεσε νεκρός την Κυριακή, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας. Στο σημείο, μάλιστα, έχει στηθεί ένα αυτοσχέδιο μνημείο με πέτρες, ενώ αρκετοί έχουν αφήσει λουλούδια στη μνήμη του 35χρονου, ο οποίος αφήνει πίσω του τη δωδεκάχρονη κόρη του. «Εδώ είναι βουνό. Ανοιχτός τόπος, κανείς δεν κινδύνευε εδώ. Ο σκοπός τους ήταν να τον σκοτώσουν», είπε μεταξύ άλλων στο protothema.gr ο κ.Ζιούλης.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.