«Ηθελαν να τον σκοτώσουν. Κανείς δεν κινδύνευε εδώ πάνω» λέει για τον Κατσίφα βορειοηπειρώτης δημοσιογράφος

«Ηθελαν να τον σκοτώσουν. Κανείς δεν κινδύνευε εδώ πάνω» λέει για τον Κατσίφα βορειοηπειρώτης δημοσιογράφος

Ο 35χρονος ομογενής έπεσε νεκρός πάνω σε γυμνό βουνό, όπου «κανείς δεν κινδύνευε», λέει ο Αλέξανδρος Ζιούλης - Ο Αλβανός Συνήγορος του Πολίτη επισκέφθηκε την οικογένεια Κατσίφα

dimosiografos01
Ο Αλβανός Συνήγορος του Πολίτη επισκέφθηκε σήμερα την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, την ώρα που όλες οι μαρτυρίες συγκλίνουν στο ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί εκτέλεσαν τον 35χρονο ομογενή και η επιχείρηση που έκαναν το πρωί της 28ης Οκτωβρίου δεν είχε στόχο τη σύλληψη, αλλά την εξόντωσή του. 

«Τον σκότωσαν», είπε στο protothema.gr ο Βορειοηπειρώτης δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ζιούλης ο οποίος βρέθηκε νωρίτερα σήμερα, στο σημείο  που έπεσε νεκρός την Κυριακή, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας. Στο σημείο, μάλιστα, έχει στηθεί ένα αυτοσχέδιο μνημείο με πέτρες, ενώ αρκετοί έχουν αφήσει λουλούδια στη μνήμη του 35χρονου, ο οποίος αφήνει πίσω του τη δωδεκάχρονη κόρη του.  «Εδώ είναι βουνό. Ανοιχτός τόπος, κανείς δεν κινδύνευε εδώ. Ο σκοπός τους ήταν να τον σκοτώσουν», είπε μεταξύ άλλων στο protothema.gr ο κ.Ζιούλης.
Μιλάει για τον Κατσίφα βορειοηπειρώτης δημοσιογράφος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης