Συγκλονίζει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έχασε την ζωή του από αστυνομικά πυρά το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Βουλιαράτες της Αλβανίας.
Με δάκρυα στα μάτια ο Ιωάννης Κατσίφας μιλά στο «protothema.gr» για τον γιο του Κωνσταντίνο.
«Ο Κωνσταντίνος, ήταν εμπνευσμένος από τους Έλληνες στρατιώτες του 40 -41 που έπεσαν εδώ στα χώματα της Ηπείρου. Ήταν τόσο εμπνευσμένος βαθιά, που δεν χωριζόταν από την Ελληνική σημαία», αναφέρει.
Όπως λέει στον δημοσιογράφο του protothema.gr, Παναγιώτη Σαββίδη, ο Κωνσταντίνος, «είχε έρθει πριν πέντε χρόνια στο χωριό για να δουλέψει. Από όταν ήρθε ύψωσε την ελληνική σημαία στο λόφο που έπεσαν Έλληνες. Ήθελε το χωριό να έχει ένα πνεύμα έμπνευσης πατριωτικό για τον Ελληνισμό».
Με παράπονο καταγγέλλει το καθεστώς «της παγκόσμιας κυριαρχίας», όπως λέει που δεν υπερασπίστηκε τη Βόρεια Ήπειρο. «Θέλαμε τα χώματά μας. Δυστυχώς τα ανδρείκελα της παγκόσμιας κυριαρχίας των άλλων μας άφησαν έξω».
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.