Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ο «σκληροπυρηνικός» ομογενής και οι αναρτήσεις του στα social media

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ο «σκληροπυρηνικός» ομογενής και οι αναρτήσεις του στα social media

Διαβάζοντας κανείς τις αναρτήσεις του στο προσωπικό του λογαριασμό, γίνεται εύκολα αντιληπτό το εμμονικό του πάθος και η μεγάλη του αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του

1540732283_fototottt15
Μέλος της «σκληροπυρηνικής Νεολαίας τής Βορείου Ηπείρου», δήλωνε ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας, που το μεσημέρι έπεσε νεκρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από σφαίρες της αλβανικής αστυνομίας. Ο ίδιος νωρίτερα φέρεται να ύψωσε την ελληνική σημαία στο ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στο χωριό Βουλιαράτες Αργυροκάστρου.

Διαβάζοντας κανείς τις αναρτήσεις του στο προσωπικό του λογαριασμό, γίνεται εύκολα αντιληπτό το εμμονικό του πάθος και η μεγάλη του αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ωστόσο οι τελευταίες δημόσιες αναρτήσεις του, μάλλον μπορούν να ρίξουν φως σε όσα συνέβησαν το πρωί στους Βουλιαράτες με τραγική κατάληξη για τον ίδιο στη συνέχεια.

Στις 22/10/2018 με μια φωτογραφία του ελληνικού στρατιωτικού νεκροταφείου στους Βουλιαράτες καλούσε τον κόσμο να παραβρεθεί στο σημερινό μνημόσυνο, υπέρ των πεσόντων στον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο του 1940-1941.

Έγραψε συγκεκριμένα : “Είναι Υποχρέωση Όλων μας 28η Οκτωβρίου Να Τιμήσουμε τους Προγόνους μας στο μνημείο πεσόντων στους ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ. Και τη μνήμη σας το Έθνος χαιρετά γονατιστό!!!”
n1

Με μία επόμενη ανάρτηση – ερωτηματικό, στις 23/10/2018, φαίνεται πως επιχειρεί να στείλει “μήνημα” στις κυβερνήσεις Αλβανίας και Ελλάδας, για τα όσα -σύμφωνα με τον ίδιο- συναποφασίζουν σε βάρος του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Είναι η πλέον “φωτογραφική” ανάρτηση, για τα όσα τελικά συνέβησαν στο Αργυρόκαστρο. Ακόμη και ο τραγικός θανατός του. “ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ” κατέληγε.

Έγραψε συγκεκριμενα : “Τσίπρας και Ράμα κάνουν σχέδια χωρίς το Νοικοκύρη..... Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι, Η σκληροπυρηνική Νεολαία τής Βορείου Ηπείρου δεν θα μήνη θεατής. Καλούνται όλοι Έλληνες τής Βορείου Ηπείρου 28η Οκτωβρίου να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. ΕΛΛΑΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ”

Κλείσιμο
esd

Τελευταία αναρτησή του το Facebοok ήταν την Παρασκευή 26/10/2018 με μια φωτογραφία απο το ελληνικό σχολείο της Δεβιτσάνης “Κάτι πρέπει να κάνουμε για τα σκλαβωμένα ελληνόπουλα τής Βορείου Ηπείρου...... Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου απο τα ελληνόπουλα του σχολείου Δερβιτσάνης”.

kskds


Αλβανικά ΜΜΕ αποκαλούν τον 35χρονο “Έλληνα εξτρεμιστή που διατηρούσε σχέσεις με την Χρυσή Αυγή” Πριν απο λίγο το Κόμμα των Τσάμηδων, εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας απ[ο την κυβέρνηση Ράμα να κλείσει τα ελληνικά στρατιωτικά νεκροταφεία και να απαγορεύσει την είσοδο στην Αλβανία Ελλήνων “εξτρεμιστών”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης