Ελεύθεροι οι Ελληνοκύπριοι που είχαν συλληφθεί από το ψευδοκράτος

ypex

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου προέβη άμεσα σε διαβήματα προς την ειρηνευτική δύναμη, ζητώντας τη μεσολάβησή της για να τερματιστεί η παράνομη κράτηση των τεσσάρων Ελληνοκυπρίων

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι Ελληνοκύπριοι, μεταξύ των οποίων ένας ιερέας, που είχαν συλληφθεί παρανόμως νωρίτερα από τις κατοχικές "αρχές" στο ψευδοκράτος κατεχόμενα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών, Δημήτρης Σαμουήλ.

Ο κ. Σαμουήλ ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πληροφορία για την παράνομη σύλληψη των τεσσάρων προσώπων, το υπουργείο Εξωτερικών επικοινώνησε με την ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ, ζητώντας περαιτέρω ενημέρωση.

Πρόσθεσε πως το υπουργείο προέβη άμεσα σε διαβήματα προς την ειρηνευτική δύναμη, ζητώντας τη μεσολάβησή της για να τερματιστεί η παράνομη κράτηση των τεσσάρων Ελληνοκυπρίων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

αρχειο_ληψης__2_

Μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου εκφράζουν την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή του αναπτυξιακού συνεδρίου - Πέριξ του Συνεδριακού Κέντρου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

1