Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά στην Πάτρα

Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά στην Πάτρα

Ο ανήλικος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

5b7e92071900001403502760
Πέτυχε «διάνα» ο έλεγχος που έγινε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν ανήλικο αλλοδαπό ο οποίος εντοπίστηκε στην Πάτρα, καθώς δεν προέκυψε μόνο ότι είχε περάσει και παρέμενε παράνομα στη χώρα, αλλά και ότι έβγαζε τα προς το ζην διακινώντας ναρκωτικά!

Στις τσέπες του 16χρονου παράτυπου μετανάστη, βρέθηκαν κατά την διάρκεια της σωματικής έρευνας επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 12,8 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο ανήλικος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

*** Στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 49χρονος Έλληνας, λίγα λεπτά αφ' ότου είχε πουλήσει μικροποσότητα ηρωίνης έναντι 23 ευρώ σε έναν 35χρονο. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πλαστικό πιάτο, ένα τετράγωνο πλακάκι και μια κάρτα καταστήματος με υπολείμματα ηρωίνης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου άσκησε σε βάρος του 49χρονου δίωξη για κατοχή και διακίνηση και στον 35χρονο για αγορά ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης