Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής στην Ελασσόνα

Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής στην Ελασσόνα

Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες με αποξηραμένα φύλλα και κλώνους κάνναβης βάρους 162,3 γραμμαρίων, μία συσκευασία 34 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, αλλά και 11 τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση

Elassona-xasisodentra
Ως την κοινότητα Δομένικο, που απέχει 11 χιλιόμετρα από την Ελασσόνα, έφτασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας για να συλλάβουν έναν 52χρονο κάτοικο του χωριού για τον οποίο είχαν συγκεντρώσει στοιχεία ότι διακινούσε χασίς από δική του καλλιέργεια.

Πράγματι, κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στην κατοικία του, διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,30 μέτρων, ενώ στην κατοχή του είχε δύο συσκευασίες με αποξηραμένα φύλλα και κλώνους κάνναβης βάρους 162,3 γραμμαρίων, μία συσκευασία 34 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, αλλά και 11 τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση.

Ακόμη, στο σπίτι κατασχέθηκαν 17 ναρκωτικά για τα οποία ο 52χρονος δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης