Έπιασαν 34χρονο με χασίς και μεθαμφεταμίνη στην Κω

Έπιασαν 34χρονο με χασίς και μεθαμφεταμίνη στην Κω

Στην κατοχή του 34χρονου Έλληνα βρέθηκαν δυο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50 γραμμαρίων και μεθαμφεταμίνη MDMA βάρους 5,1 γραμμαρίων

kos_narkotika
Οι αστυνομικοί  στην περιοχή ενός χωριού της Κω, υποψιάστηκαν ότι κάτι έκρυβε ένας νεαρός, ο οποίος προσπάθησε να αλλάξει δρόμο μόλις τους είδε. Έτσι, τον σταμάτησαν και του έκαναν σωματική έρευνα, από την οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν «φορτωμένος» με ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του 34χρονου Έλληνα βρέθηκαν δυο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50 γραμμαρίων και μεθαμφεταμίνη MDMA βάρους 5,1 γραμμαρίων, αλλά και μια ζυγαριά ακριβείας μαζί με έναν θρυμματιστή που έδειχναν ότι σκόπευε να διακινήσει τις ουσίες. Ο 34χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

*** Έρευνα στην κατοικία ενός 56χρονου Έλληνα στην κοινότητα Καλλίκωμο Ηλείας έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου που τον συνέλαβαν με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και βρήκαν τέσσερις συσκευασίες και ένα μεταλλικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 39,2 γραμμαρίων και άλλη μια συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 10,5 γραμμαρίων. Ο 56χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης