Πάτρα: Βρήκαν μετά από δυο χρόνια τον ληστή της ηλικιωμένης

Πάτρα: Βρήκαν μετά από δυο χρόνια τον ληστή της ηλικιωμένης

Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη ο αδίστακτος κακοποιός που πριν από δυο χρόνια είχε ξυλοκοπήσει χωρίς έλεος την 85χρονη

ilikiomeni-thima
Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη ο αδίστακτος κακοποιός που πριν από δυο χρόνια είχε ξυλοκοπήσει χωρίς έλεος μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα για να την ληστέψει. Τα στοιχεία που είχε βρει στον τόπο της ληστείας η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών αποκάλυψαν την ταυτότητά του.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε καταφέρει να ξεγελάσει την ανυποψίαστη 85χρονη στις 27 Νοεμβρίου του 2016, όταν της χτύπησε την πόρτα με το πρόσχημα ότι θα έκανε συντήρηση στα καλοριφέρ. Μόλις βεβαιώθηκε ότι ήταν μόνη, την χτύπησε, της άρπαξε 2.000 ευρώ, βιβλιάρια καταθέσεων, μια κάρτα ανάληψης και την ταυτότητά της και εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Η συστηματική έρευνα από τους ειδικούς των εργαστηρίων της Αστυνομίας οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση των στοιχείων του 35χρονου, σε βάρος του οποίου οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και την υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης