Ηρώ Δημητροπούλου: Οι πλαστικές στα 18, η ήττα στο «Greece Next Top Model» και... ο ΠΑΟΚ

Ηρώ Δημητροπούλου: Οι πλαστικές στα 18, η ήττα στο «Greece Next Top Model» και... ο ΠΑΟΚ

Δήλωσε συμμετοχή και για να διεκδικήσει τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» στα οποία προκρίθηκε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο - Δηλώνει πολύ μορφωμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» του Alpha, για να κάνει για πάντα το μοντέλο, αλλά συνεχίζει να μάχεται για μια θέση στο χώρο της μόδας 

IRO_MELETI
Η Ηρώ Δημητροπούλου είναι 18 ετών και ένα από τα όνειρά της είναι να κάνει μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο. Η Ηρώ έχει υποβάλει τον εαυτό της σε πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις για να τα καταφέρει.

«Έκανα πλαστική επέμβαση για να νιώθω σέξι. Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. Έχω παρέμβει στο στήθος μου και στα χείλη μου. Ήθελα από 16 χρονών να κάνω επέμβαση στο στήθος μου γιατί δεν είχα καθόλου στήθος. Όταν έγινα 18 ετών πήγα στη μητέρα μου και της είπα ότι θα κάνω πλαστική στο στήθος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελα να αλλάξω στο πρόσωπό μου ή στο σώμα μου. Αυτό που ήθελα να αλλάξω, το έκανα, ήταν δική μου απόφαση και δεν με παρότρυνε η μητέρα μου», λέει η Ηρώ Δημητροπούλου στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» του Alpha. 

Την Ηρώ Δημητροπούλου τη γνωρίσαμε στο Greece Next Top Model (GNTM) όπου δέχτηκε «σκληρή» κριτική για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο και στο σώμα της. Μαζί της στην οντισιόν ήταν και η μητέρα της, η οποία παλαιότερα ήταν μοντέλο.

Greece's Next Top Model 2018 (Επ. 1) - Η οντισιόν της Ηρούς Δημητροπούλου.


iro_dim_1


Κλείσιμο
Η Ηρώ μετά το «Greece Next Top Model» δεν το έβαλε κάτω...

Δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία Σταρ Ελλάς στα οποία προκρίθηκε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Δημοσιεύματα και ρεπορτάζ από τηλεοπτικές εκπομπές ανέφεραν, πως έφυγε, κλαίγοντας από την πίσω πόρτα.

«Δεν ισχύει ότι έφυγα, κλαίγοντας από τα καλλιστεία. Καλά έκανε που βγήκε η Ιωάννα Μπέλα Σταρ Ελλάς. Εγώ όμως, είμαι ένας άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Εγώ κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου και πως να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Είμαι πολύ μορφωμένη για να μείνω για πάντα μοντέλο».

Η Ηρώ θέλει να μπει δυναμικά στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Στην προσωπική της ζωή είναι πολύ ευτυχισμένη, όπως η ίδια δηλώνει, καθώς βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους πέντε μήνες με τον 19χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Μάριο Σιαμπάνη και είναι πολύ ερωτευμένη.

«Είμαστε πέντε μήνες μαζί με τον Μάριο. Μου έστειλε μήνυμα στο Instagram και μετά ήρθε στην Αθήνα και συναντηθήκαμε από κοντά. Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη μάτια. Είμαι δίπλα του και τον στηρίζω σε όλα, όπως κι αυτός με στηρίζει στις αποφάσεις μου και σε αυτά που θέλω να καταφέρω στη ζωή μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης