«Οδύσσεια» το ταξίδι από Πειραιά για Αίγινα για τους επιβάτες του Flying Dolphin XVII

flying

Πολύωρη ταλαιπωρία για τους 14 επιβάτες του σκάφους, το οποίο επέστρεψε λόγω μηχανικής βλάβης στο λιμάνι του Πειραιά

Μία μικρή Οδύσσεια βίωσαν οι 14 επιβάτες του Flying Dolphin XVII την Τετάρτη το πρωί, καθώς στα μισά της διαδρομής από τον Πειραιά με προορισμό την Αίγινα, το σκάφος υπέστη βλάβη και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη βάση του.

Όπως ανακοινώθηκε, το Flying Dolphin XVII παρουσίασε βλάβη στη δεξιά μηχανή του και επέστρεψε με χαμηλή ταχύτητα στο λιμάνι του Πειραιά.

Εκεί αποβιβάστηκαν και οι 14 επιβάτες, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του Flying Dolphin, προκειμένου να διορωθεί η βλάβη και να διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος. Μετά τον έλεγχο, επετράπη η συνέχιση των πλόων του.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Pasalimani City (Chian, 1976)

Αυτά τα "ιπτάμενα δελφίνια" είναι ιστορικά... Θυμάμαι όταν έφευγαν από την Μαρίνα Ζέας την δεκαετία 80 σαν πραγματικά δελφίνια! Τα είχε πρωτοαγοράσει μόλις είχαν βγει στην αγορά ο αείμνηστος Γ. Λίβανος και ήταν κίτρινα με μπλε γραμμές στα χρώματα της εταιρείας του "Ceres". Εχω πολλές αναμνήσεις απο την παιδική μου ηλικία καθώς κάποτε δούλευε σε αυτά κυβερνήτης ο μακαρίτης πατέρας μου. Ήταν κορυφαία στην ταχύτητα και μάλιστα οι Ευρωπαίοι εφοπλιστές είχαν "σκυλιασει" με την πρωτιά και την αγορά του αείμνηστου Γ Λιβανου!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης