Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

xromsinolo
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:


Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!


1. Την εφημερίδα 

Αυτή την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το ΘΕΜΑ σας προσφέρει μία δωροεπιταγή 5 € για τα ψώνια σας από τα 760 καταστήματα του ελληνικού ομίλου super market ΕΛΟΜΑΣ που θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα ένα από αυτά βρίσκεται στην γειτονιά σας, είτε μένετε στην Αθήνα, είτε σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις της περιφέρειας και κωμοπόλεις. Άρα αυτή η προσφορά από το ΘΕΜΑ φθάνει παντού και σε όλους σας

Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ( και στις δυο εκδόσεις των 4,25€ και 2€). Θα την κόψετε, θα την πάρετε μαζί σας σ ένα από τα καταστήματα του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, θα κάνετε να ψώνια σας και όταν φτάσετε στα ταμείο, θα την δώσετε και θα σας κάνουν έκπτωση 5€ στις αγορές σας. Δηλαδή για την εφημερίδα θα πληρώσετε 2€ ή 4,25€ αλλά στο ταμείο των super market ΕΛΟΜΑΣ θα κερδίσετε 5€

Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό κόστος τον αγορών σας να είναι τουλάχιστον 25 €. H έκπτωση ισχύει πάνω και πέραν των άλλων προσφορών που κάνει ο όμιλος σε διάφορα προϊόντα του. Για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο μία αλλά και περισσότερες δωροεπιταγές στην διάρκεια μιας εβδομάδας.

Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα βρείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αυτή την Κυριακή 21 Οκτωβρίου μπορεί να γίνει μέχρι και το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

Τι είναι τα super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ

Ο ΕΛΟΜΑΣ είναι ένας ελληνικός όμιλος από 25 αλυσίδες super market που έχουν συνολικά 760 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις σε Αττική και περιφέρεια. Αυτή η συνεργασία έδωσε την δυνατότητα σε όλα τα καταστήματα των super market της ΕΛΟΜΑΣ να έχουν χαμηλές τιμές σε όλα προϊόντα αλλά και υψηλή ποιότητα. Ο όμιλος συνολικά απασχολεί 10.000 εργαζομένους, διαχειρίζεται 1.000 κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας, ο τζίρος της μητρικής εταιρείας το 2016 ήταν 28,2 εκατ ευρώ ενώ ο κύκλος εργασιών το 2017 ανέβηκε στα 1,2 δισ. ευρώ


Thema181021 Elomas 16sec



Οι αλυσίδες super market που είναι μέλη της ΕΛΟΜΑΣ και άρα συμμετέχουν στην μεγάλη προσφορά του ΘΕΜΑτος είναι οι εξής: 

Κλείσιμο
ELOMASv

ELOMAS_POY


Ο χάρτης με τις περιοχές στις οποίες υπάρχουν δεκάδες καταστήματα της ΕΛΟΜΑΣ

XARTHSv



Ο κατάλογος με τα Super Market ανα περιοχή

ELOMAS-KATASTHMATAv





Η αφίσα της προσφοράς που θα βρείτε στην πρόσοψη των καταστημάτων που συνεργάζονται με το ΘΕΜΑ


Screen_Shot_2018-10-05_at_14_00_25



3. Τον πέμπτο τόμο από τη μεγαλειώδη σειρά με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου, αφιερωμένο στα σπουδαία Μουσεία του Βατικανού στη Ρώμη.

«ΤΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ – Ρώμη

Η μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά 6 πολυτελών τόμων για τα κορυφαία μουσεία του κόσμου, που κυκλοφόρησε στην Ιταλία με την Corriere dela Serra και έγινε ανάρπαστη.

Η συλλεκτική σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου» με τα μεγαλύτερα μουσεία : Λούβρο (Παρίσι), Βρετανικό Μουσείο (Λονδίνο), Ουφίτσι (Φλωρεντία), Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη), Μουσεία του Βατικανού (Ρώμη), Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα) συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ.
Ένα μνημειώδες έργο με ολόκληρη τη μαγεία της παγκόσμιας τέχνης σε μια μοναδική συλλεκτική σειρά πολυτελών τόμων.

Η σειρά συνεχίζεται με τα σπουδαία Μουσεία του Βατικανού στη Ρώμη.

Ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα όλων των εποχών, η θρυλική νωπογραφία του Μιχαήλ Άγγελου στην οροφή της Καπέλα Σιστίνα, σίγουρα αποτελεί το κόσμημα των Μουσείων του Βατικανού. Όμως, όπως φαίνεται από τις σελίδες του οικείου τόμου από τη σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου», ο επισκέπτης πλανάται, εάν πιστεύει, ότι η Παπική Πόλη δεν έχει να επιδείξει άλλους καλλιτεχνικούς θησαυρούς. Αντιθέτως, το σύμπλεγμα των Μουσείων του Βατικανού προσφέρουν ολόκληρα χιλιόμετρα ιστορικών και πολιτιστικών διαδρομών υψηλής αξίας και τεράστιου ενδιαφέροντος: από την αιγυπτιακή τέχνη έως τις σύγχρονες γραφιστικές τέχνες, και από την αρχαία γλυπτική, την ιταλική ζωγραφική των τελευταίων 700 ετών έως τις... παπικές άμαξες. Στην Πινακοθήκη μπορεί κάποιος να σταθεί μπροστά στα αριστουργήματα του Τζότο, του Λεονάρντο ντα Βίντσι και του Καραβάτζο, του Ραφαήλου, του Μποτιτσέλι κ.α.

Το πέμπτο βιβλίο της εκπληκτικής σειράς «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου» ταξιδεύει επίσης τον αναγνώστη στη μαγική Οκταγωνική Αυλή, την καρδιά των Μουσείων Βατικανού, όπου σε μια σειρά από κόγχες βρίσκονται τα απόλυτα αριστουργήματα της παγκόσμιας γλυπτικής. Όπως ο Απόλλων του Μπελβεντέρε, ο Λαοκόων, ο Περσέας και οι Πυγμάχοι του Αντόνιο Κανόβα. Και, όπως γράφουν οι επιμελητές του τόμου «στην αυλή αυτή των καλλιτεχνικών θαυμάτων δεν χρειάζεται να είναι κανείς αρχαιολόγος ή ιστορικός τέχνης για να νιώσει τον παλμό της ανθρώπινης δημιουργίας και να κατανοήσει πώς ένα μουσείο μπορεί να είναι θαύμα και παρηγοριά».
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου αναζητήστε το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί μαζί με τον πολυτελή τόμο-αφιέρωμα στο σύμπλεγμα των σπουδαίων μουσείων του Βατικανού, στην πρωτεύουσα της Ιταλίας Ρώμη. Πρόκειται για το πέμπτο μέρος της εκπληκτικής σειράς «Τα αριστουργήματα της Τέχνης - Μουσεία του Κόσμου». Θα ακολουθήσει το τελευταίο βιβλίο με το οποίο θα ολοκληρωθεί η μοναδική σειρά, με τον τόμο για το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα βιβλία για το Λούβρο, το Βρετανικό Μουσείο, το Ουφίτσι (Φλωρεντία) και για το Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη).

Μη χάσετε κανέναν!

mous1
mous2
mous4
mous3





4. Το Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο περιοδικό μόδας.

Με το Marie Claire Νοεμβρίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ:

Στο εξώφυλλο η εκρηκτική Νικόλ Κίντμαν, βασίλισσα στο θρόνο του Χόλιγουντ: πιο σέξι από ποτέ, καταφέρνει να συνδυάζει μία τρομερά επιτυχημένη καριέρα με ήσυχη οικογενειακή ζωή, ενώ πρωτοστατεί στους αγώνες των γυναικών για ίσα δικαιώματα και για την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας.
Η καρδιά της μόδας του χειμώνα χτυπά στο Marie Claire!


Τα ωραιότερα παλτό, τα πιο κομψά δερμάτινα, τα μάλλινα των ονείρων μας, οι μπότες-φετίχ, οι καμπαρντίνες που ορίζουν το διαχρονικό στυλ.
Σελίδες γεμάτες αξεσουάρ, που συνδυάζονται με τα ρούχα μας για εμφανίσεις για κάθε μπάτζετ και ώρα της μέρας.
Όμορφη το χειμώνα! Τρία look για να διαλέξετε το δικό σας.

Νυχτοφύλακες: Τα προϊόντα ομορφιάς που μας προστατεύουν το βράδυ.
Cool hair ή πώς να έχετε τα ωραιότερα μαλλιά όταν η θερμοκρασία κατεβαίνει.

Συναντήσεις :
Η Γαλάτεια Λασκαράκη συνάντησε το απόλυτο fashion iscon, τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και μίλησαν για μόδα, τηλεόραση και λογοτεχνία!
Ο Δημήτρης Τάρλοου βάζει το Marie Claire στον κόσμο του Γιούγκερμαν.
Η ψυχολόγος Αλίκη Μεϊμαρίδου από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα μίλησε στο περιοδικό για την κατάσταση στη Λέσβο .
Η Μαρίλη Εφραιμίδη αναρωτιέται για το #MeToo μέσα στο γάμο και
η Δανάη Χριστοπούλου εξετάζει σαν είστε έτοιμη για σπίτι για δύο.
Μαζί με το Marie Claire Νοεμβρίου το Marie Claire Maison με ιδέες διακόσμησης για το σπίτι των ονείρων μας και κατοικίες – έμπνευση από το Παρίσι μέχρι το Λος Άντζελες.
Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσύ!




Thema181021 MC 24sec


marie_claire_mesa
marie_claire_mesa2
marie_claire_mesa3



5. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και με την έκδοση των 2,00€

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Διαβάστε αποκλειστικά στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ : 
gala_2110_bagia
Μπάγια Αντωνοπούλου Η απουσία που έγινε πιο αισθητή από την παρουσία. Αλήθειες και ψέματα για μία αποχώρηση που τάισε το πεινασμένο για τηλεοπτικά σκάνδαλα κοινό.
gala_2110_richard_bellia
Richard Bellia Ο φωτογράφος των ροκ σταρς. Ο φακός του έχει απαθανατίσει από τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, τους Rolling Stones και τους Guns n’ Roses, μέχρι τη Λάνα Ντελ Ρέι.
gala_2110_klelia_xatziiwannou
Κλέλια Χατζηωάννου Photo album από τον πύργο της στην Κηφισιά.
gala_2110_mayweather
Φλόιντ Μέιγουέδερ O σταρ της πυγμαχίας στην Ακρόπολη με τις 5 συντρόφους του!
gala_2110_odyssey
Η Οδύσσεια ενός μοντέλου Ιστορίες από τα casting και τα backstage.
gala_2110_kwn_rigos
Κωνσταντίνος Ρήγος Ο μαύρος κύκνος Το μεγάλο στοίχημα, τα προβλήματα και τα όνειρα του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Λυρικής σκηνής.
gala_2110_royal_stars
Royal Stars Ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας, οι διάσημες αφίξεις, οι Έλληνες καλεσμένοι και τα τρία γαμήλια πάρτυ.
gala_2110_terzopoulou
Κατερίνα Τερζοπούλου Η ζωή της μπροστά και πίσω από τον φακό. Αναμνήσεις από την εποχή με Παλόμα Πικάσο και τον Ιβ Σεν Λοράν ως τον Καρλ Λάγκερφελντ.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

gala_2110_mesa

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Μην το χάσετε!



6. Ένα τεύχος του περιοδικού ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, από τη βιβλιοθήκη του ΘΕΜΑτος. Εσείς απλά επιλέξτε αυτό που θέλετε ή αυτό που σας λείπει.


Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ.

Αυτή την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το ΘΕΜΑ σας προσφέρει μία δωροεπιταγή 5 € για τα ψώνια σας από τα 760 καταστήματα του ελληνικού ομίλου super market ΕΛΟΜΑΣ που θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα ένα από αυτά βρίσκεται στην γειτονιά σας, είτε μένετε στην Αθήνα, είτε σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις της περιφέρειας και κωμοπόλεις. Άρα αυτή η προσφορά από το ΘΕΜΑ φθάνει παντού και σε όλους σας

Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ( και στις δυο εκδόσεις των 4,25€ και 2€). Θα την κόψετε, θα την πάρετε μαζί σας σ ένα από τα καταστήματα του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, θα κάνετε να ψώνια σας και όταν φτάσετε στα ταμείο, θα την δώσετε και θα σας κάνουν έκπτωση 5€ στις αγορές σας. Δηλαδή για την εφημερίδα θα πληρώσετε 2€ ή 4,25€ αλλά στο ταμείο των super market ΕΛΟΜΑΣ θα κερδίσετε 5€

Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό κόστος τον αγορών σας να είναι τουλάχιστον 25 €. H έκπτωση ισχύει πάνω και πέραν των άλλων προσφορών που κάνει ο όμιλος σε διάφορα προϊόντα του. Για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο μία αλλά και περισσότερες δωροεπιταγές στην διάρκεια μιας εβδομάδας.

Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα βρείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αυτή την Κυριακή 21 Οκτωβρίου μπορεί να γίνει μέχρι και το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

Τι είναι τα super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ

Ο ΕΛΟΜΑΣ είναι ένας ελληνικός όμιλος από 25 αλυσίδες super market που έχουν συνολικά 760 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις σε Αττική και περιφέρεια. Αυτή η συνεργασία έδωσε την δυνατότητα σε όλα τα καταστήματα των super market της ΕΛΟΜΑΣ να έχουν χαμηλές τιμές σε όλα προϊόντα αλλά και υψηλή ποιότητα. Ο όμιλος συνολικά απασχολεί 10.000 εργαζομένους, διαχειρίζεται 1.000 κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας, ο τζίρος της μητρικής εταιρείας το 2016 ήταν 28,2 εκατ ευρώ ενώ ο κύκλος εργασιών το 2017 ανέβηκε στα 1,2 δισ. ευρώ

Thema181021 Elomas 16sec



Οι αλυσίδες super market που είναι μέλη της ΕΛΟΜΑΣ και άρα συμμετέχουν στην μεγάλη προσφορά του ΘΕΜΑτος είναι οι εξής: 

ELOMASv

ELOMAS_POY


Ο χάρτης με τις περιοχές στις οποίες υπάρχουν δεκάδες καταστήματα της ΕΛΟΜΑΣ

XARTHSv



Ο κατάλογος με τα Super Market ανα περιοχή

ELOMAS-KATASTHMATAv





Η αφίσα της προσφοράς που θα βρείτε στην πρόσοψη των καταστημάτων που συνεργάζονται με το ΘΕΜΑ


Screen_Shot_2018-10-05_at_14_00_25



3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και με την έκδοση των 2,00€

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και Sudoku.

Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης