Ρόδος: «Έγδυσαν» εξοχικό και πούλησαν τον εξοπλισμό για να ξεχρεώσουν!

Ρόδος: «Έγδυσαν» εξοχικό και πούλησαν τον εξοπλισμό για να ξεχρεώσουν!

Ο κλεμμένος εξοπλισμός αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του εξοχικού και του αποδόθηκε

listeia
Για να εξοφλήσουν τα χρέη τους έκαναν διάρρηξη σε μια εξοχική κατοικία στην Δημοτική Ενότητα Αφάντου της Ρόδου ένας 43χρονος Έλληνας και ένας συνομήλικός του αλλοδαπός! Αφού «έγδυσαν» στην κυριολεξία το σπίτι, παρέδωσαν τη λεία τους σε έναν 52χρονο και έναν 31χρονο στους οποίους χρωστούσαν χρήματα!

Η λεηλασία του εξοχικού είχε γίνει στο διάστημα από τις 15 Σεπτεμβρίου ως τις 5 Οκτωβρίου, που οι ιδιοκτήτες του δεν βρίσκονταν εκεί. Οι δράστες είχαν αρπάξει όλο τον οικιακό εξοπλισμό του που αποτελούνταν από πλήθος ηλεκτρικών συσκευών και τις παρέδωσαν στους δανειστές τους, στα σπίτια των οποίων βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος τους, όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή από τους αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου.

Ο κλεμμένος εξοπλισμός αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του εξοχικού και του αποδόθηκε. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, οι δυο 43χρονοι κατηγορούνται για διακεκριμένη κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ ο 52χρονος και ο 31χρονος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

*** Λεηλάτησαν ένα παλιό εργοστάσιο στην Πάτρα δύο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 20 και 19 χρόνων, οι οποίοι «ξήλωσαν» από τα παράθυρα και τις πόρτες συνολικά 24 πλαίσια αλουμινίου για να τα πουλήσουν! Δεν πρόλαβαν, όμως, γιατί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης