Φωτογραφίες: Συνεχίζονται οι τεράστιες ουρές και η ταλαιπωρία στο Μετρό

Φωτογραφίες: Συνεχίζονται οι τεράστιες ουρές και η ταλαιπωρία στο Μετρό

Λόγω των προσωποποιημένων καρτών μειωμένου κομίστρου - Η αναμονή ξεπερνάει τα δέκα λεπτά

metro_4
Σε ισχύ έχει τεθεί, από την 1η Οκτωβρίου, η προσωποποιημένη κάρτα μειωμένου κομίστρου, καθώς καταργήθηκε το αντίστοιχο χάρτινο εισιτήριο και ήδη στα εκδοτήρια του Μετρό γίνεται... πανικός.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από τον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, παρατηρείται μεγάλη ουρά τόσο στα εκδοτήρια όσο και στα μηχανήματα, με τον χρόνο αναμονής να ξεπερνάει τα δέκα λεπτά.

Την κατάσταση επιδεινώνει το γεγονός ότι, όπως έχουν καταγγείλει και οι εργαζόμενοι στο Μετρό, αυτή τη στιγμή και στις τρεις γραμμές λειτουργούν μόνο 17 εκδοτήρια -έξι στη γραμμή 1, πέντε γραμμή 2 και έξι στη γραμμή 3.

Όπως εύστοχα είχε αναφέρει στις αρχές Οκτωβρίου, μέσω του ΘΕΜΑ 104,6, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης, «όλα τα άλλα εκδοτήρια είναι κλειστά, γιατί δεν έχουμε εργαζόμενους. Κάποιους τους έχουν στείλει σταθμάρχες και κάποιους άλλους σε πολιτικά κόμματα και υπουργεία».

Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας απαιτείται η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας, έγγραφο βεβαίωσης ΑΜΚΑ (π.χ. βιβλιάριο, εκτύπωση ή υπόδειξη από κινητό βεβαίωσης από το amka.gr), ενώ ειδικά για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου απαιτείται και το αντίστοιχο δικαιολογητικό (π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλιάριο πολυτέκνων κ.λπ.).

Κλείσιμο
Στις φωτογραφίες του protothema.gr φαίνεται καθαρά πως τόσο στα εκδοτήρια όσο και στα μηχανήματα αριστερά και δεξιά στο σταθμό του Συντάγματος, υπάρχει μεγάλη ουρά και ταλαιπωρία.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης