Φωτογραφίες: Συνεχίζονται οι τεράστιες ουρές και η ταλαιπωρία στο Μετρό

metro_4

Λόγω των προσωποποιημένων καρτών μειωμένου κομίστρου - Η αναμονή ξεπερνάει τα δέκα λεπτά

Σε ισχύ έχει τεθεί, από την 1η Οκτωβρίου, η προσωποποιημένη κάρτα μειωμένου κομίστρου, καθώς καταργήθηκε το αντίστοιχο χάρτινο εισιτήριο και ήδη στα εκδοτήρια του Μετρό γίνεται... πανικός.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από τον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, παρατηρείται μεγάλη ουρά τόσο στα εκδοτήρια όσο και στα μηχανήματα, με τον χρόνο αναμονής να ξεπερνάει τα δέκα λεπτά.

Την κατάσταση επιδεινώνει το γεγονός ότι, όπως έχουν καταγγείλει και οι εργαζόμενοι στο Μετρό, αυτή τη στιγμή και στις τρεις γραμμές λειτουργούν μόνο 17 εκδοτήρια -έξι στη γραμμή 1, πέντε γραμμή 2 και έξι στη γραμμή 3.

Όπως εύστοχα είχε αναφέρει στις αρχές Οκτωβρίου, μέσω του ΘΕΜΑ 104,6, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης, «όλα τα άλλα εκδοτήρια είναι κλειστά, γιατί δεν έχουμε εργαζόμενους. Κάποιους τους έχουν στείλει σταθμάρχες και κάποιους άλλους σε πολιτικά κόμματα και υπουργεία».

Υπενθυμίζεται ότι για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας απαιτείται η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας, έγγραφο βεβαίωσης ΑΜΚΑ (π.χ. βιβλιάριο, εκτύπωση ή υπόδειξη από κινητό βεβαίωσης από το amka.gr), ενώ ειδικά για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου απαιτείται και το αντίστοιχο δικαιολογητικό (π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλιάριο πολυτέκνων κ.λπ.).

Στις φωτογραφίες του protothema.gr φαίνεται καθαρά πως τόσο στα εκδοτήρια όσο και στα μηχανήματα αριστερά και δεξιά στο σταθμό του Συντάγματος, υπάρχει μεγάλη ουρά και ταλαιπωρία.ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τζακ

Καθημερινό φαινόμενο όχι μονο για την έκδοση κάρτας αλλα και για ένα απλο εισιτήριο. Στο Σύνταγμα έχουν μόνο 4 μηχανήματα τα τσακάλια!!!

Παλι προπαγανδα;

Φταίει φυσικά ο ΟΑΣΑ. Που ενώ το έχει ανακοινώσει μήνες, όλοι πάνε 1/10.....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

andreas-ksanthos-bouli

Με τη νέα ρύθμιση που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας, θα δημιουργηθεί μητρώο καταγραφής ληπτών, και όσοι εντάσσονται σε αυτό δεν θα διώκονται, ανέφερε ακόμη ο υπουργός Υγείας

bf6806e8b632f9dfb25103361615290b_XL

Σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 40 ημέρες, η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές ατόμων που αντιδρούσαν στην Συμφωνία των Πρεσπών - «Η δημοκρατία έχει καταλυθεί - Η Αστυνομία χρησιμοποιείται κατά το δοκούν» αναφέρει ανακοίνωση του Φορέα Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία

2
orestis_main01

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα προκαλέσει βροχές, θυελλώδεις ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς την Πέμπτη - Πάνω από  20.000 κεραυνοί έπεσαν τη Δευτέρα - Δείτε   πώς  κινείται το βαρομετρικό

2