Την αποχώρηση Ρουβίκωνα από τη Φιλοσοφική ζητά η Κοσμητεία της Σχολής

rouvikwnas_filosofiki_2

Η Κοσμητεία καταδικάζει την παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου - Σκοπεύει να  προσφύγει στα ανώτερα θεσμικά όργανα του πανεπιστημίου

Να προστατεύσει την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής και την ασφάλεια των μελών της, προσφεύγοντας στα ανώτερα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου, αποφάσισε η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση, με αφορμή την κατάληψη χώρου της Σχολής από μέλη της οργάνωσης «Ρουβίκωνας»

Η οργάνωση «Ρουβίκωνας», με ανακοίνωση που έκανε έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «ήρθαμε εδώ για να μείνουμε».

Από την πλευρά της η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής συνήλθε εκτάκτως σήμερα Πέμπτη και με ομόφωνη απόφαση ανακοίνωσε τα εξής:

«Πολύ πρόσφατα, μέλη της οργάνωσης "Ρουβίκωνας" προχώρησαν αυθαίρετα σε κατάληψη χώρου στο κτήριο της Φιλοσοφικής Σχολής. Η συγκεκριμένη ενέργεια αντίκειται πλήρως στην ακαδημαϊκή θεσμική λειτουργία και δεοντολογία, έχει δε ήδη προκαλέσει τα έντονα αρνητικά και επικριτικά σχόλια της ευρύτερης πανεπιστημιακής κοινότητας και της κοινωνίας.

Η Κοσμητεία καταδικάζει την παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου. Η πράξη αυτή δημιουργεί ποικίλα προβλήματα, απειλεί την λειτουργία της Σχολής και προσβάλλει την ακαδημαϊκή ελευθερία και την αβίαστη διακίνηση των ιδεών. Η Κοσμητεία είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής και την ασφάλεια των μελών της. Αποφασίζει να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, να προσφύγει στα ανώτερα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου και καλεί τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης να αποχωρήσουν αμέσως και να τερματίσουν την εν λόγω εξωθεσμική ενέργεια».

Δείτε βίντεο: Ρουβίκωνας: Ήρθαμε για να μείνουμε στη Φιλοσοφική
video placeholder

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΣΟΡΒΟΝΗ

ΣΕ ΚAΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΝΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ !! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΙΟ !

Ομαδάρχης κοπαδιού

Tη στολή την προσφέρει η ομάδα γιατι βλέπω όλοι φοράνε τα ίδια παπούτσια..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4574349

Η διάσκεψη έχει τον χαρακτήρα επιστημονικού συνεδρίου, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις διακεκριμένων περιβαλλοντικών θεολόγων

1