Ρουβίκωνας: Ήρθαμε για να μείνουμε στη Φιλοσοφική

Ρουβίκωνας: Ήρθαμε για να μείνουμε στη Φιλοσοφική

Τα μέλη του Ρουβίκωνα κάνουν περιφρούρηση και φωτογραφίζονται μπροστά στο καινούριο τους στέκι στη Φιλοσοφική - «Ήρθαμε εδώ για να μείνουμε»

rouvikwnas_filosofiki
Φωτογραφία έξω από το νέο στέκι που άνοιξαν στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ δημοσίευσαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, που διαμηνύουν ότι ήρθαν για να μείνουν.

Σε ανάρτησή τους στο Facebook, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν ότι «με μεγάλη χαρά» άνοιξαν το καινούριο τους στέκι στη Φιλοσοφική, ενώ οι παρατάξεις και οι συλλογικότητες δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι «διασκέδασαν ιδιαιτέρως» από της αντιδράσεις της κοσμήτορος, κυρίας Καραμαλέγκου και των μίντια, ενώ με τη σημερινή τους περιφρούρηση δηλώνουν ότι ήρθαν για να μείνουν.

«Χθες, Τεταρτη 10 Οκτωβρίου , με μεγαλη χαρα ανοιξαμε για πρωτη φορα το καινούργιο μας στεκι στη Φιλοσοφική Σχολη του ΕΚΠΑ. Εδω και χρονια σε ολα τα εκπαιδευτικά ιδρυματα της χωρας δραστηριοποιούνται διαφορες πολιτικες παρατάξεις και συλλογικοτητες οι οποιες κατα κανονα διαθετουν και το δικο τους χωρο/στέκι. Οι αντιδράσεις τοσο της κοσμητορος, κ. Καραμαλεγκου, οσο και των μιντια μας διασκεδασαν ιδιαιτερως. Ετσι λοιπον αποφασισαμε να ανοίξουμε το στεκι μας και σημερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσια μας και να δηλωσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο οτι ηρθαμε εδω για να μείνουμε», αναφέρει αναλυτικά η ανάρτηση.



Δείτε βίντεο: Ρουβίκωνας: Ήρθαμε για να μείνουμε στη Φιλοσοφική
Κλείσιμο
Ρουβίκωνας: Ήρθαμε για να μείνουμε στη Φιλοσοφική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης