Ρουβίκωνας: Στόχος να υπάρξουν στέκια μας σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά

Ρουβίκωνας: Στόχος να υπάρξουν στέκια μας σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά

Μετά το στέκι στη Φιλοσοφική, ο Ρουβίκωνας προαναγγέλλει ότι θα ανοίξει στέκια σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά – Τι έγραψε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στο facebook 

rouvikwnas_filosofiki1
Στέκια του Ρουβίκωνα σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά προανήγγειλε ηγετικό μέλος της αναρχικής ομάδας, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Το μέλος του Ρουβίκωνα υποστήριξε ότι το στέκι στη Φιλοσοφική « προέκυψε ως αναγκαιότητα απο την στιγμή που πάρα πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες δείχνουν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στην ομάδα».

Την ίδια ώρα, απαντά σε όσους αντιδρούν κατά του Ρουβίκωνα λέγοντας ότι κάνουν την καλύτερη διαφήμιση, ενώ στρέφει τα πυρά του και κατά του προέδρου των Ειδικών Φρουρών κυρίου Ντούμα, που πέταξε το μπαλάκι στην Πρυτανεία.

«Το στέκι στην Φιλοσοφική προέκυψε ως αναγκαιότητα απο την στιγμή που πάρα πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες δείχνουν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στην ομάδα.Όλος αυτός ο χαμός που γίνεται στα μέσα σχετικά με το στέκι δεν μας προβληματίζει, εν τέλει μας έκαναν και την καλύτερη...διαφήμιση.Όλοι ξέρουν πλέον που είναι το στέκι και πότε ανοίγει.Το οτι μιλάει ο Ντούμας εναντίον του χώρου μας στην Φιλοσοφική θα φέρει και παραπάνω κόσμο απο το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.Συνεχίστε έτσι κύριοι για μας δουλεύετε...

ΥΓ. Ο στόχος μας είναι να υπάρξει κάποια στιγμή στέκι του Ρουβίκωνα σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά», έγραψε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στο Facebook.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης