Ηλεία: Η φυτεία δίπλα στο ποτάμι «έδωσε» 24 κιλά χασίς

Ηλεία: Η φυτεία δίπλα στο ποτάμι «έδωσε» 24 κιλά χασίς

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βρήκαν ριζικά τμήματα από δέκα δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ήδη ξεριζωθεί

gastouni
Όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας τσάκωσαν στην αγροικία του έναν 50χρονο Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι εμπλεκόταν σε καλλιέργεια κάνναβης, δεν φαντάζονταν τι θα ακολουθούσε μόλις θα εντόπιζαν την φυτεία του στις όχθες του ποταμού Πηνειού στην περιοχή της Γαστούνης.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, βρήκαν ριζικά τμήματα από δέκα δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ήδη ξεριζωθεί. Ούτε λίγο ούτε πολύ, όμως, είχαν προλάβει να «δώσουν» στον δράστη 24 κιλά και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία είχε στοιβάξει σε έξι νάιλον συσκευασίες που βρέθηκαν στην αγροικία του, μαζί με ένα ακόμη χασισόδεντρο ύψους 2,15 μέτρων σε πλήρη ανάπτυξη!

Στον ίδιο χώρο, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μια κυνηγετική καραμπίνα χωρίς άδεια κατοχής, 13 κυνηγετικά φυσίγγια και δυο ψηφιακές ζυγαριές. Ο 50χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης