Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ το περιοδικό για τον άντρα «M»

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ το περιοδικό για τον άντρα «M»

Η ειδική, πολυτελής, πολυσέλιδη έκδοση αφιερωμένη στον Άντρα

m_main01
«A man for all seasons» - Ένας άντρας για όλες τις εποχές

Το 2ο τεύχος του «Μ», του αντρικού περιοδικού του Πρώτου Θέματος, που κυκλοφορεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, είναι μια σπουδή πάνω στις αξίες, στα χαρίσματα και στις ικανότητες που κάνουν ορισμένους ανθρώπους να υπερβαίνουν μόδες, επικαιρότητες, εποχές, εμπόδια, αλλά και να ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό και να εξελίσσονται, κοιτώντας σταθερά το πιο ψηλό σημείο στο απέναντι βουνό.


Χαρισματικοί ηθοποιοί όπως ο Jake Gyllenhall που μεταμορφώνεται κάθε φορά διατηρώντας την εσωτερική του δύναμη, αλλά και ο Μιχάλης Σαράντης που το προφίλ του ουδεμία σχέση έχει με το ανφάς. Stars όπως ο Lewis Hamilton που ξεκινάει μια δεύτερη καριέρα, ως σχεδιαστής αυτή τη φορά, αλλά και ο Lapo Elkann που ξέρει καλά τι σημαίνει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στοχαστές που ζουν ανάμεσά μας όπως καθηγητής φιλοσοφίας Θεοφάνης Τάσης, αλλά και άλλοι που φιλοσοφούν με τη μουσική τους όπως ο Zbigniew Preisner και αλλάζουν την εικόνα μας για τον κόσμο, όπως κάνει ο συγγραφέας Arne Dahl. Στο φόντο ο Michael Jackson, o Andy Warhol, η Kate Moss, ο Tadao Ando, ο Roy Lichnestein, o Hunter Thompson και δεκάδες άλλοι σύγχρονοί μας, όλοι τους αυθεντικά κομμάτια μιας σύνθεσης υψηλής αισθητικής και νοήματος που φωτίζει την ανήσυχη πλευρά του σύγχρονου άνδρα και τον συντροφεύει στην περιπέτεια της ζωής του.

Μέσα από ένα ταξίδι στο Τόκιο, μέσα από τη σχέση μας με τον καλύτερό μας φίλο, την υψηλή ωρολογοποιία ή το ποδόσφαιρο και τη νοσταλγία των συλλογών, μέσα από τις τάσεις του στυλ, τα αξεσουάρ, το απόσταγμα ζωής αυθεντικών ανθρώπων, όπως ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς που ανατέμνει όχι μόνο τα εγκλήματα αλλά και την ανθρώπινη ψυχή, το Μ δημιουργεί το δικό του ανδρικό μανιφέστο, αλλά και έναν διαφορετικό τρόπο για να βλέπεις τα πράγματα.
Κλείσιμο
m01
m02
m03
m04
m05
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης