Αστυνομικός βρήκε μεγάλο ποσό και το παρέδωσε

Αστυνομικός βρήκε μεγάλο ποσό και το παρέδωσε

O ένστολος, που υπηρετεί χρόνια στο αεροδρόμιο, κράτησε την ανωνυμία του αλλά το περιστατικό έκανε γνωστό ο αερολιμενάρχης 

wallet
Σε μια κίνηση αξιοπρέπειας, τίμησε τη στολή του ένας αστυνομικός ο οποίος βρήκε στο αεροδρόμιο του Αράξου Αχαΐας μια τσάντα με 5.000 ευρώ, διάφορα έγγραφα και διαβατήρια που ξέχασε ένας... αφηρημένος επιβάτης και την παρέδωσε, δίχως μάλιστα να δεχτεί τα εύρετρα!

Ο ίδιος ο ένστολος, που υπηρετεί χρόνια στο αεροδρόμιο, κράτησε την ανωνυμία του αλλά το περιστατικό έκανε γνωστό ο αερολιμενάρχης Γιώργος Γκουβίτσας, επισημαίνοντας ότι η ηθική και η εντιμότητά του κίνησή του έκαναν υπερήφανους τους συναδέλφους του. «Χίλια μπράβο λεβέντη μου, τα παιδιά σου θα μεγαλώσουν με τις πιο ηθικές αξίες», πρόσθεσε τονίζοντας ότι ο αστυνομικός αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους.

*** Αλλά και στο Μεσολόγγι, το μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου Σπύρος Νταλιάνης βρήκε ένα πορτοφόλι με ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα, τα οποία έσπευσε να παραδώσει στην Αστυνομία. Αν και ο ίδιος είναι άνεργος, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει τα χρήματα, κάνοντας υπερήφανη την Ομάδα που επισήμανε την πράξη του σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης